Ne uzgaja li navedni gospodin bavarske krvosljednike?
E da molim vas striktno Hanoverske, ne bavarske, ak niste sigurni koji su koji probat ču kasnije ubacit koju sliku i jednih i drugih za svaki slučaj, al pošto ste ovdje svi večinom lovci trebali bi to znat. Šala.
Citat: EPABRET - 29. 10. 2008. 11:23:46E da molim vas striktno Hanoverske, ne bavarske, ak niste sigurni koji su koji probat ču kasnije ubacit koju sliku i jednih i drugih za svaki slučaj, al pošto ste ovdje svi večinom lovci trebali bi to znat. Šala.to sam ti i napisaozbog mene se nemoras trudit oko slika jer ja ionako nebi zapamtio koji je koji moj domet u kinologiji je da konacno znam razliku između morskog i lovackog psa
http://forum.lovac.info/index.php?topic=107.0Pošto ih Gogo uzgaja vjerojatno zna uzgajivače u Hrvatskoj goran.andrasevic@hotmail.com
Pozdrav i dobro nam došao! Vjerujem da će taj post premjestit u predstavljanje. A kaj se tiče krvosljednika, ja bi da sam na tvom mjestu išao u Sloveniju. Oni su u toj disciplini barem 20 godina ispred nas. Imaju i uzgojne preglede za krvosljednike i takmičenja. Sigurno ćeš tamo imati i veći izbor pasa. Ako te još kaj zanima, samo pitaj. Zato smo tu, da jedni drugima pomognemo.
Citat: dean - 29. 10. 2008. 11:52:29Pozdrav i dobro nam došao! Vjerujem da će taj post premjestit u predstavljanje. A kaj se tiče krvosljednika, ja bi da sam na tvom mjestu išao u Sloveniju. Oni su u toj disciplini barem 20 godina ispred nas. Imaju i uzgojne preglede za krvosljednike i takmičenja. Sigurno ćeš tamo imati i veći izbor pasa. Ako te još kaj zanima, samo pitaj. Zato smo tu, da jedni drugima pomognemo.nemoj kod slovenaca kupovati! ja da sam na tvom mjestu ja bi otiso u NJEMACKU! mislim da oni imaju malo vise stoljeca iskustava od slovenaca!