Citat: almir - 29. 10. 2008. 13:14:25drago mi je da bi ti najrađe kupio psa u hr evo ja sam ti ponudio riješenje nazoves covjeka on RADI i s jednima i s drugima objasni ti sve sto te zanima prednosti i mane jednog i drugog odmah saznas cijenu šteneta i odrzavanjai to je to na tebi je da riskiras koju kunu i nazoves ga sve to još stoji, pošalji broj pa čemo vidjet. hvala..
drago mi je da bi ti najrađe kupio psa u hr evo ja sam ti ponudio riješenje nazoves covjeka on RADI i s jednima i s drugima objasni ti sve sto te zanima prednosti i mane jednog i drugog odmah saznas cijenu šteneta i odrzavanjai to je to na tebi je da riskiras koju kunu i nazoves ga
Citat: EPABRET - 29. 10. 2008. 13:37:59Citat: almir - 29. 10. 2008. 13:14:25drago mi je da bi ti najrađe kupio psa u hr evo ja sam ti ponudio riješenje nazoves covjeka on RADI i s jednima i s drugima objasni ti sve sto te zanima prednosti i mane jednog i drugog odmah saznas cijenu šteneta i odrzavanjai to je to na tebi je da riskiras koju kunu i nazoves ga sve to još stoji, pošalji broj pa čemo vidjet. hvala..988 (vrijeme do javljanja operatera ne naplacuje se)-dobar dan trebam taj i taj broj-koje mjesto-ludbreg -samo trenutaktrazeni broj je 042810783e i sad si mi duzan
Citat: Antezg - 29. 10. 2008. 13:31:03Zašto bi bio naivan što želi nabaviti krvoslijednika? Naravno da ga neće svi zvati,ali napraviti će koju potragu. Ako njemu pas nađe samo jednog trofejnog vepra ili srnjaka itekako mu se isplatio.Ma mislim da je naivan da će imati toliko potraga. Naši ljude je sram prijavit promašaj ili ranjavanje, a znamo svi kako pucaju na streljenama. A ako mu pas treba za svega par potraga godišnje, sigurno to može i bretonac odradit. Na krjau, rekoa je da ih uzgaja 8 godina! Pa ima materijala za birati, kaj ne?
Zašto bi bio naivan što želi nabaviti krvoslijednika? Naravno da ga neće svi zvati,ali napraviti će koju potragu. Ako njemu pas nađe samo jednog trofejnog vepra ili srnjaka itekako mu se isplatio.
Citat: almir - 29. 10. 2008. 13:45:24Citat: EPABRET - 29. 10. 2008. 13:37:59Citat: almir - 29. 10. 2008. 13:14:25drago mi je da bi ti najrađe kupio psa u hr evo ja sam ti ponudio riješenje nazoves covjeka on RADI i s jednima i s drugima objasni ti sve sto te zanima prednosti i mane jednog i drugog odmah saznas cijenu šteneta i odrzavanjai to je to na tebi je da riskiras koju kunu i nazoves ga sve to još stoji, pošalji broj pa čemo vidjet. hvala..988 (vrijeme do javljanja operatera ne naplacuje se)-dobar dan trebam taj i taj broj-koje mjesto-ludbreg -samo trenutaktrazeni broj je 042810783e i sad si mi duzan ako mogo, vratit ču dug.
988 (vrijeme do javljanja operatera ne naplacuje se)-dobar dan trebam taj i taj broj-koje mjesto-ludbreg -samo trenutaktrazeni broj je 042810783e i sad si mi duzan
Citat: dean - 29. 10. 2008. 13:33:22Citat: Antezg - 29. 10. 2008. 13:31:03Zašto bi bio naivan što želi nabaviti krvoslijednika? Naravno da ga neće svi zvati,ali napraviti će koju potragu. Ako njemu pas nađe samo jednog trofejnog vepra ili srnjaka itekako mu se isplatio.Ma mislim da je naivan da će imati toliko potraga. Naši ljude je sram prijavit promašaj ili ranjavanje, a znamo svi kako pucaju na streljenama. A ako mu pas treba za svega par potraga godišnje, sigurno to može i bretonac odradit. Na krjau, rekoa je da ih uzgaja 8 godina! Pa ima materijala za birati, kaj ne?Možda mu se hanoveranac izuzetno sviđa,ako čovjek ima volju ne treba ga obeshrabrivati
I meni se sviđa Pamela Anderson, ali da je imam, kaj ne bi bio grijeh da stoji u ormaru-boksu?!
Citat: Antezg - 29. 10. 2008. 13:50:36Citat: dean - 29. 10. 2008. 13:33:22Citat: Antezg - 29. 10. 2008. 13:31:03Zašto bi bio naivan što želi nabaviti krvoslijednika? Naravno da ga neće svi zvati,ali napraviti će koju potragu. Ako njemu pas nađe samo jednog trofejnog vepra ili srnjaka itekako mu se isplatio.Ma mislim da je naivan da će imati toliko potraga. Naši ljude je sram prijavit promašaj ili ranjavanje, a znamo svi kako pucaju na streljenama. A ako mu pas treba za svega par potraga godišnje, sigurno to može i bretonac odradit. Na krjau, rekoa je da ih uzgaja 8 godina! Pa ima materijala za birati, kaj ne?Možda mu se hanoveranac izuzetno sviđa,ako čovjek ima volju ne treba ga obeshrabrivatiI meni se sviđa Pamela Anderson, ali da je imam, kaj ne bi bio grijeh da stoji u ormaru-boksu?!
Citat: dean - 29. 10. 2008. 13:54:41I meni se sviđa Pamela Anderson, ali da je imam, kaj ne bi bio grijeh da stoji u ormaru-boksu?! Da imaš Pamelu ne brini, ne bi ona bila u ormaru (tome nikad nije ni služila) a imao bi sa njom toliko posla koliko i kompletno susjedstvo!
Citat: Štef - 29. 10. 2008. 13:59:17Citat: dean - 29. 10. 2008. 13:54:41I meni se sviđa Pamela Anderson, ali da je imam, kaj ne bi bio grijeh da stoji u ormaru-boksu?! Da imaš Pamelu ne brini, ne bi ona bila u ormaru (tome nikad nije ni služila) a imao bi sa njom toliko posla koliko i kompletno susjedstvo! Eto vidiš! Ako psu ne možeš nabaviti posla kao Pameli, kaj će ti onda osim da lijepo izgleda u boksu?! Inače, štene je od 500-800 E! I onda ti ga još recimo probode srnjak, i kaj onda?!
A čuj to su sad već pretpostavke, možda čovjek bude radio s pesom...U svakom slučaju-evo jedne Pamele