to je istina. još jedan "problem" su kuje. ja ne znam jeli moj pas opsjednut sexom il su svi ovi ostali pederi hehehe. ne daj bože da kuja bude blizu njega u lovu ili još gore, da se tjera. ma on je u stanju cijeli božji lov nos držat njoj na mufu i ne obazirat se na lov. kad je bio star jedno 8-9 mjeseci, bili u lovu i kuja se tjerala. stari moj, on je cijeli božji lov kak je ova tražila on na njoj na zadnjim nogama bio. i uopče se nije umorio. al dobro za godinu dana računam da će se potpuno smiriti. inače su bretoni poznati po tome da sazrijevaju potpuno za lov tek negdje u 4. godini života. al zato kad idemo na prepelice, uživamo i jedan i drugi u lovu. nas dvoje sami po jednom jutru odstrelimo i do 50 komada. tu se preporodimo i uživamo zajedno.
čuj, istina je da pas prima dosta temperamenta od gazde, zato pohvale obadvojici,..
Nikako mi nisu jasni ti koji vode kuje koje se tjeraju u lov!č
Ovaj moj glavonja bi znao po tragu naci kuju koja se tjera na par kilometara i lezao pred vratima danima čekajuči "pravi trenutak". Dovedeš ga doma, kao kazniš ga, malo ga ne pogledaš otvori frajer vrata i bris, samo ovaj put znaš gdje će biti,..
Ali kod mene, pravom jhebonji je sve oprošteno!