Kako znas Radane da sam u kolicima, a ovaj snijeg u Mostaru, te hladnoce, za mene su vrlo teske i gotovo pogubne zbog mog slabodisajnog problema, (krvni sudovi se skupljaju a godine cine svoje), ali ja se ko nedam, pa se veoma cesto nahladim ali u 99 % slucajeva zbog izvodjenja pasa.Da vise ne bi o tome.
Šta bi sa Leom, je li ti ziv Fah od Grubisica i kakav je, kujica koja mi se posebno svidjala kod tebe kad sam dolazio a ostala je kod tebe je Bistra (ona sa dugim usima i finim eksterijerom), i ko su njeni roditelji i kakva je ona u radu. Za one velike ne treba trositi vrijeme, samo rijeci hvale.
Pozz..
pozdrav santa keta kako si mi prijatelju u ove ladne dane,pa planiram za slijedeću sezonu jedno leglo od Bosa unuka u mene ženka Alka i Lakijev sin ili unuk pošto mi je Leo nestao pa sa sad neznam šta će bit.od Bosa tri unuke imaju u mene i prijatelja eksterijer ie odličan a u radu su vrhunske.a od lakija postoji sin u mog kuma pa ako uspijem to sve složit očekivan leglo koje bi tribalo biti extra.