E pero je reka ovo reka ono ,ja se nikad ne takmičin čije je bolje a čije gore
istina volija bi skinuti radana na utakmici i to mi je jedina želja,a peru cijenim ka prijatelja a koje je bolje to je teško reći.Ja san tek nakon četiri godine donija zaključak koje je najbolje od mojih sadašnji pasa,tako da je teško uspoređivati.Čuja san ja svašta a ove godine san ima i prilike loviti sa raznim grupama i pasima pa ih je bilo toliko nahvaljenih a nisu ni do kolina najgoremu iz mog jata pa je bilo tvoji brži tvojih više tvoji željnjiji tvoji iskusniji i sl,a podizanje je podizanje i nema tu mudrosti ili zna ili nezna, to je sve šta ko voli i kriteriji su različiti,dabogda da i ti nešto izvučeš pa da imamo za kupiti pravu krv,bilo bi mi drago.Pazi i ne slušaj hvalospjeve sam se uvjeri i rezultati sve govore,
pas koji u lovnome danu ne digne dva zeca sa loge loš je materijal a sve ostalo je pumpanje..pozzz lovija san ja i iza nate i podizali zeca kud je prolazila horda lovaca i pasa tako da je sve moguće i uvik ima bolji od boljega a onaj sa kim je vlasnik zadovoljan taj je najbolji.