dobar par
Meni trebaju 2-3 stenca iskljucivo kratkodlakog istarca od dobrih zecara prije svega. Jos ako su iz Istre super. Leglo recimo iz 4.-6.mj.Javite mi ako znate koga ili preporucujete
Pozdrav svima, evo da se ija malo uključim u ovu temu istarskih goniča. poseban pozdrav mojim zemljacima Radanu i Kuštri (natterwald ), i Račicu koji ako je Glicov prijatelj onda je i moj.Nažalost nemogu se pohvaliti s svojim istarcima, imao sam istarca 11g. i ove godine u našoj Kamešnice nastradali od vuka.Ali mislim da se mogu uključiti s svojim iskustvima s ovom pasminom.Račicu mislim da se mi možda i poznamo?????Jeli ti loviš s Krezom???[color=] Pozdrav Mate mozda se i poznamo mozda smo se negdje vidjeli na izlozbama ili utakmicama,a sa Nediljkom Gilicem se znam odavno bio sam kod njega prije jedno 2-3 god.pozdraviga.Neznam koje Krezo.[/color]
evo da se uključim sa najnovijim informacion sa današnje utakmice na kojom sam osvojio 3 mjesto prvi nagradni razred i duboko razočaran sudačkon odlukom od 18 prijavljeni 14 se natjecalo sa super rezultatin