Ja im kupiram repove na 2/3. Nitko mi nije još na tome prigovorio pa ću vjerovatno i dalje to raditi. Meni su lijepi i sa cijelim repom ali možda im je malo nezgodno u lovu sa dugačkim repom, kao što kaže Hunter.
Za Huntera
Prijatelju tvoj kum si je sam uništio prvog, sa drugim nije imao sreće,a nadam se da će sa trećim biti sve OK. Moram Vam usmjeriti pažnju na jednu činjenicu. Čovjek je poslije prve vižle kupio...... drugu, a nakon nje..........opet vižlu. Iako u našim krajevima taj pas nije baš prepopularan, onaj tko ima jednom vižlu, ima vižlu cijeli život. Kada sam imao štence, ugloavnom su me zvali ljudi koji su već imali vižlu ili nisu imali niti jednog psa, a za vižlu su čuli kako je dobra ili su ju vidjeli na djelu.
To govori sve o ovim psima. Ja ih imam pet i moram priznati da mi je svaka prirasla srcu kao da je jedina. Pogledajte u rubrici lovstvo, lov divljaći, prepelice 2008 ividjet ćete moju kuju u lovu. Elelgancija prije svega. To nema niti jedna druga lovna pasmina. Bar za mene :) Po tome se vižla posebno ističe.