pozdrav!!!
E ovako,,,pas je uvezen iz Italije ima sve uredne papire,,star je 2 godine,,,sticajem okolnosti,,, je moj,,,
izvodim ga,,, ja ,,koji o pticarima ima pojma samo toliko da sam shvatio da se ne baca u zrak,,,od lova sa njim iskreno nemam pojma,,,a inace kod mene i nema ni fazana ni pataka,,, da bi se obucen pas mogao odrzati u lovnom treningu,,,vlasnik mu je u Italiji pa o njemu malo znam,,, mislim o psu,,,kojem je ime RAUL i nije izMadrida vec iz Cazina,,,,nemiran je do bola,,,,posjeduje svu energiju svijeta,,,mene sa 111 kila otresa samo tako ,,,vidio ga jednom na duzem povocu,,,u sekundi napravio krug oko mene,,,i ja na zemlji,,,dok sam skon"to upetljao me u povodac,,,tako da sam sad oprezan,,,,sta sam kao "iskusan" lovac primjetio kod njega,,,,kad ga pustim pravi polozene 8 osmice,,,ispred mene,,,pretrazuje teren,,,svako 2-3 minuta dođe da ga pomilujem,,kad digne zeca ,,, laje za njim jedno 40 metara i poslije slijedi kuju al bez glasa,,,cesto "njusi" zrak,,,na jeza laje,,,i ugriza ga bacajuci ga u zrak,,,,udavio je macka za minutu,,,,"voli kokosi " kao i ja ,, kad god mu viknem APORT gdje god da je odmah mi dođe,,,,sto se kaze u sekundi!!! ISKOPA PONEKAD STARU KOST IZ ZEMLJE,,,ljubomoran,,,nenormalno,,,,"pametan je na mene,,," nije svadljiv sa psima,,,itd,,,jebiga ne znam sta da vise napisem,,,prihvatam besplatne savjete koje cu koristiti u lovu zeca i lisice sa njim,,,,,ja ih obozavam,,,,dlaka mu se sija ko patkova guzica,,,ko mi misli pametovati,, nek ne zajebaje,,ja cu ga imati,,kad i nebi lovio sa njim,,,uzivamo obadvojica,,,!!!
planiram sebi nabaviti kuju cokoladnu bih najvise volio,,,,a to sto kod mene nece loviti ptice,,,,boze moj,,,ni ja ne je.em Severinu!!!