Evo mene konačno sa dobrim vijestima. Jučer smo obišli hranilicu i naišli na veselje. Svinje su ju konačno počele posjećivati. Nakon 4 mjeseca kaj je postavljena, već sam mislio da je totalni promašaj, no eto, trud se ipak isplatio. Nisu još izorale cijelu livadu kao na drugim mjestima, ali barem znam da su se prestale bojati hranilice. Moguće da ih je strah prošao jer hranilica je bila bijela bačva, a nedavno sam ju omotao u šatorsko krilo pa se ljepše uklopila u okoliš. Vjerojatno im se bijela boja bačve nije dopadala. Evo i slika nekih:
Tu je zminirano svrdlom pomiješana kuruza i sol u dubinu od cca 60 cm
.357 Magnum lever action je čisto za samoobranu za ne daj Bože...
Krenule su i duž kanala u oranje...
Svi sretni krenuli smo prema izlazu iz lovišta, netko je fino potanjurao put i izravnao sve, a mi, naravno, naivno naletili i samo propali u živo blato. Defić bogec nije više mogao gurati ispred sebe i na posljetku smo stali...
Još jedan naivac je krenuo sa Nivom da nas izvuče, no on nije uspio proći niti 150 m puta, džabe mu traktorske gume kad su ostale u zraku hehehe...
Izvlačenje je trajalo do dugo u noć i tek je car terena Campagnola sa traktorskim gumama uspjela savladati prepreke. Nas taj prokleti kruti diferencijal kojeg campagnola nema uvijek dovede do pizdarije...