Zoki jako mi se dopada ona na prvoj slici-može kakve mjere i sl?? Čini mi se da se jako brzo da složiti a djeluje čvrsto. A ova zadnja-sa takvom čekom ne treba čovjek vikendicu. svaka čast...
Pa ne trebaju ti tu mjere, mi to isto radimo odprilike. Sjediš otprilike na visini od 3-3,5m. Najprije uzmeš četiri stupa koje zabiješ u križ. Napraviš jednog a drugog zabiješ po mjeri prvog. Kad ih digneš prva strana ti mora biti paralelena radi lojtre, a zadnje malo raširiš radi stabilnosti. To provizorno učvrstiš sa nekom letvom da samostalno stoji. Onda sve skupa još poravnaš i počinješ zabijati prečke za lojtru, koje su na 25-30 cm (šire ne, jer je starijim lovcima onda teško se popeti). Poslije vrhove jednostavo poravnaš sa motorkom tako da dobiješ malu kosinu i zabiješ nosače za krov, a na sve nekakve ploče(uvijek netko od lovaca ima starih,a za ovo dobro dođu) Na kraju sve učvrstiš sa poprečnim stupovima u križ i gore napraviš mjesto za sjedenje i naslone za pušku(to isto sjedneš pa vidiš kako ti najbolje paše). I još jedna bitna stvar je, da se sve mora dobro zalijati hladnim gemištom ili pivom, da se ne sruši. I to je to.
Evo još jedne takve.