Stari, vjerojatno nisi pregledao prijašnje postove, moje čeke sve slično izgledaju, izolirane, krevet, grijanje, hlađenje i još ponešto. već sam pisao o tome; radim tri smjene, svi dani u godini su mi radni, ovisno kako me zahvati smjena, u LD sam se izborio za cjelonočni boravak na čeki a to se protegne i po nekoliko dana i noći, naravno nije sve lov puškom, nešto je i fotoaparatom. ponekad vodim sina sa sobom, kad nije u školi a za takovo čekanje treba imati uvjete. sve čeke su od 2x2 m do 2x3 metra u kojima se čeka u papučama. možda to izgleda nekome perverzno ali imam skoro 30 godina lovačkog staža i dosta mi je bilo čučanja na grani i svakojakih pričeka. to je bilo ranije i bio sam zadovoljan s bilo kakvom daskom na drvetu. i danas odem na takove pričeke ali vrijeme mora biti za to. nadam se da nikoga ne zamaram sa takovim svojim razmišljanjima, da ne spomenem i razne boleštine s kojima se borim a volim ići u lov. nisam se priženio i nisam snaha u kući iako ne vidim razloga da jedan naoružani čovjek bježi iz kuće od punice a ima ju čime riješiti, ako si to mislio 7x64, čini mi se da ću i tebe morati povesti na jednu od svojih čeka, pozz