Hvala kolege, trudimo se koliko možemo. Ove godine smo zasijali veće parcele kukuruzom pa očekujemo da bi nam prinos trebao biti od 20 do 30 tona kukuruza u klipu. Remize se obavezno sade na prilazima čeka i oko njih. Gledamo da nekako pokušamo smanjiti štete na poljoprivrednim kulturama, ali to je nemoguće učiniti. Tko hoće kvalitetno loviti, taj mora prvo uzgojiti divljač, i mislim da se tu svi slažemo. Neki kolege potegnu više, neki manje, ali svatko u skladu sa svojim mogućnostima i zdravstvenim stanjem. U planu je izrada rashladne komore za obradu i skladištenje divljačine, tako da gledamo da smo u korak s vremenom i da smo rame uz rame sa udrugama koje unapređuju kvalitetu lovišta, a time i samog lova. Kod nas inače nema ''svojih čeka'', već su sve svačije, i svi se brinemo o njima. Imamo 3 lovne grupe, i unutar njih lovci djeluju. To su pojedinčani lovovi tehnikom dočeka, a na čuvanje usjeva idemo svi po cijelom lovištu. Skupni lovovi na divlju svinju se organiziraju u onom dijelu lovišta gdje ih trenutno najviše bude, tako da nema lova samo u jednoj grupi. Uvijek se dogovorimo tko će kuda i moram priznati da sam jako ponosan na moje lovce jer smo jedna homogena družina. Naravno da uvijek bude nekih manjih nesuglasica, ali ništa dramatično. Ja sam tajnik i blagajnik, i uvijek gledam da su svi uključeni u sve radnje, te da svaki član zna što i kako se radi u udruzi. Nema zakulisnih igara, i neodgovorenih pitanja, kao ni onih koja se ne smiju postaviti. Eto sada ispada kako sam sebe hvalim, pa ću prestati. Poziv za zabavu 11.07.2015. i dalje stoji svima koji hoće doći.