Citat: Vanja - 10. 07. 2007. 16:32:37Za svinje imam jedan odličan recept : u bačvu se stavi kukuruz, dosta soli, jabuke, kruške, šljive(šta god imate) i sve se zalije vručom vodom i ostavi se da odstiji par dana. Zatim uzmete svrdlo, izbušite 60-80 cm i stavite smjesu u rupe. Svinje će prevrnuti zemlju.eto jedan lovac za kojeg se vidi da je tata mata za svinje hehe. od ovog recepta se mogu sakriti i sol i umjetni mamci i sve ostalo jer svinje ništa ne vole više do trulih plodova... kad se stavi kukuruza ili jabuka u bačvu i polije tak vručom vodom, bačva se pritvori no ne zatvori da ne eksplodira hehe. za par dana to toliko zakipi i ugnjili se da se razvije takav miris da ga i čovjek osjeti na daleko, a kamoli ne svinja. svinje čuda naprave oko mjesta gdje je to zakopano. i još je super stvar kaj to ne mora biti velika količina...kaj se tiče solišta, dovoljna je i obična kuhinjska sol. kanister od destilirane vode (poanta da je čist) se izbuši sa borerom 10-12 na dnu na više mjesta tako iscuri dosta brzo jer se zimi ako nisu rupe velike, obično sol smrzne i onda se ne može cijediti. tjedno jednom obilaziti i čistiti od lišča i puniti. odlični rezultati. kanister objesiti na drvo barem na 2 metra visine da svinje ne sruše. i, naravno, na neko čvrsto drvo jer se zna dogoditi da ga dignu cijeloga u zrak hehe...
Za svinje imam jedan odličan recept : u bačvu se stavi kukuruz, dosta soli, jabuke, kruške, šljive(šta god imate) i sve se zalije vručom vodom i ostavi se da odstiji par dana. Zatim uzmete svrdlo, izbušite 60-80 cm i stavite smjesu u rupe. Svinje će prevrnuti zemlju.
Naravno da nije - lokacija je tajna - nezna čak ni Zoran
Ovakvo na 3 noge još nisam vidio To 3 srnjaka odjednom ližu ...
Citat: Miro - 03. 09. 2013. 10:24:34Naravno da nije - lokacija je tajna - nezna čak ni Zoran jest zoran nezna di je curak hahahaah
Citat: Zoran - 03. 09. 2013. 21:25:19Citat: Miro - 03. 09. 2013. 10:24:34Naravno da nije - lokacija je tajna - nezna čak ni Zoran jest zoran nezna di je curak hahahaah Iznenađuje me tvoje poznavanje lovišta , ali je Curek
Citat: Miro - 03. 09. 2013. 21:28:12Citat: Zoran - 03. 09. 2013. 21:25:19Citat: Miro - 03. 09. 2013. 10:24:34Naravno da nije - lokacija je tajna - nezna čak ni Zoran jest zoran nezna di je curak hahahaah Iznenađuje me tvoje poznavanje lovišta , ali je Curek istina onda je kod curek-a