Dragi prijatelji
Kao članovi Mladeži HLS-a skupilo se nas par u subotu na treningu i nedelju na utakmici kako bismo nazočili spomenutom natjecanju,jer smo predpostavljali da če na istom biti i naša ekipa(čitaj ekipa MHLS).Na našu žalost,dolaskom na slobodni trening koji je održan u subotu 8. rujna s početkom u 15 sati,shvatili smo da vjerojatno od našeg sudjelovanja neče biti ništa,jer nije bilo nikoga ko bi vodio ekipu.Trening u subotu,bez streljiva,serija od 15 letečih meta iznosila je 15 kuna.Prihvatljivo,reči će svi,zar nečNedjelja,na dan utakmice,serija je iznosila 50 kuna,ne računajuči kutiju streljiva,a s njom 90 kuna(kutija dakle 40 kuna,isto vrijedi i za dan prije,dakle trening).Pa gdje je onda problem!čEvo nekih mojih/naših zapažanja:
1)U nedjelju na dan natjecanje,nitko od vodstva MHLS-a se nije udostojio pojavit u dogovorenih 9 sati-po meni nedopustivo,netko je ipak morao doči,tko ostavljam vama na razmišljanje
2)Novac za kotizaciju za natjecanje(50 kuna samo za golubove nije malo,kod mene u županiji cijene sudjelovanja na utakmicama su 15-30 kuna) trebao je biti plačen od strane MHLS-a,a ekipa formirana te je ista trebala odradit zajednički trening još u subotu
3)Ako pucaš za nekog,što znam iz vlastitog iskustva strijelca,onaj za kog pucaš utakmicu obično plača kotizaciju za ekipu,streljivo,hranu(obično tanjur paprikaša) i piče(jedno piče) za sve strijelce svoje ekipe
Moram napomenuti da sam ja dobio poziv da nastupim za MHLS,ali sam odustao kada sam shvatio da je organizacija od strane vodstva MHLS-a ravna nuli.
Molim drage prijatelje za komentar!!