Autor Tema: MHLS Primorsko goranske županije  (Posjeta: 2015 vremena)

Offline Gams

• K
  • *
MHLS Primorsko goranske županije
« u: 31. 10. 2007. 10:30:59 »
Pozivam sve mlade lovce iz PGŽ da se priključe raspravi o osnivanju mladeži PGŽ, sa svojim prijedlozima i sugestijama. Iz županijskog lovačkog saveza su poslane obavijesti na adresu LD-a da predlože po jednog člana koji odgovara uvjetima MHLS, ali izgleda da odgovorni ljudi u LD-a nisu prosljedili do mladih lovaca koji bi to možda željeli a nisu informirani d7
Live to hunte
Hunt to live

Offline Nikola

• K 1000
    • LD "JELEN" Divuša
Odg: MHLS Primorsko goranske županije
« Odgovori #1 u: 31. 10. 2007. 10:41:11 »
Standardna taktika ponašanja vodstva u mnogim LD...
A svemu tome pridonosi i skroz nejasna svrha postojanja mladeži. tj. na papiru sve  lijepo piše, a na terenu  nešto drugom,  a u praksi se financiraju malonogometni klubovi tko zna kakvog sastava, a nikakve veze s lovstvom nemaju... 

Offline Gams

• K
  • *
« Odgovori #2 u: 31. 10. 2007. 10:45:27 »
O tome ja neznam ništa niti me zanima. Zna se što je lovstvo i lov, i u tim okvirima mora funkcionirati mladež, da predstavi bit lova i njegove vrijednosti
Live to hunte
Hunt to live

Offline dean

• K 3000
  • *
  • Prvo gledaj od koga ide, a onda kaj ide
« Odgovori #3 u: 31. 10. 2007. 10:48:34 »
Kao član MHLS-a i predsjednik jednog lovnog ureda slobodno mi se javi ako ti ikako mogu pomoč iskustvom, sugestijama, savjetima...
Pitaj kaj god te zanima! Radimo u interesu svih nas i rado ću pomoči na koji god način mogu.

Offline dean

• K 3000
  • *
« Odgovori #4 u: 31. 10. 2007. 10:50:28 »
O tome ja neznam ništa niti me zanima. Zna se što je lovstvo i lov, i u tim okvirima mora funkcionirati mladež, da predstavi bit lova i njegove vrijednosti
O tome moramo znati svi sve i mora nas zanimati! Jer se troše naši novci. I ja se slažem da se novci moraju trošit, ali na promociju lovaca i lovstva. Te čuvanje etike, morala, lovačke tradicije...

Offline Nikola

• K 1000
    • LD "JELEN" Divuša
« Odgovori #5 u: 31. 10. 2007. 10:50:37 »
Jesmo li na istom tragučččč
jesi pročitao dobro moj tekstčnije baš predugačak i sasvim je jasan!

Offline Gams

• K
  • *
« Odgovori #6 u: 31. 10. 2007. 10:51:02 »
Hvala Deane na pomoči možda ovim putem nešto brže postignemo
Live to hunte
Hunt to live

Offline dean

• K 3000
  • *
« Odgovori #7 u: 31. 10. 2007. 10:53:29 »
Odmah sa svim pitanjima i nejasnoča van. I to na ovom mjestu da svi znaju odgovore na ta pitanja. Na kraju tu nas je puno i imat čemo mnoge kolege da nam djele savjete, smjernice, vlastita iskustva...

Offline fazan

• Moderator
  • K 3000
  • Živim da lovim
« Odgovori #8 u: 31. 10. 2007. 12:35:29 »
Uvijek sam na dispoziciji da pripomognem mladim kolegama na  svim poljima gdje to mogu i znam.
Hrvatske Domovine Sin.

Offline medo

• K 3000
  • *
  • Metaka, pusaka i sexa nikad dovoljno......
    • Hunting Agency
« Odgovori #9 u: 31. 10. 2007. 14:53:35 »
Fazan hvala na podrsci d4
 Ja jedva cekam da vidim starosnu promijenu u streukturi vodstva naseg HLS-a jednog dana.
Cinjenica je da nitko ne zeli napustiti svoju stolicu dok god mu je dobro ali zato i postoji sistem glasanja,mediji i iznosenja ideja.

Offline dean

• K 3000
  • *
« Odgovori #10 u: 31. 10. 2007. 16:13:37 »
Koliko ja vidim, nikaj od tih promjena, ili da, ali dolaze podobni, a ne stručan kadar. Ispravite me ako sam u krivu!

Offline dean

• K 3000
  • *
« Odgovori #11 u: 02. 11. 2007. 12:51:26 »
Koliko vidim, nitko me ne ispravlja.
Gams, daj sva pitanja van da nekaj pokrenemo.

Offline Gams

• K
  • *
« Odgovori #12 u: 05. 11. 2007. 07:41:40 »
Pitanja se znaju takočer i problemi. Problem je kako dobiti i obavjestiti sve mlade članove PGŽ da se uključe i informiraju o mladeži i njezinim (ne)aktivnostima u županiji
Live to hunte
Hunt to live

Offline dean

• K 3000
  • *
« Odgovori #13 u: 05. 11. 2007. 09:00:09 »
Pitanja se znaju takočer i problemi. Problem je kako dobiti i obavjestiti sve mlade članove PGŽ da se uključe i informiraju o mladeži i njezinim (ne)aktivnostima u županiji
Ne, pitanja i problemi se ne znaju jer vi u PGŽ imate drukčije probleme od nas. Kod vas je to alohtona divljač, kod nas krivolov, u Baranji čagalj, znači svatko ima svoje vlastite i specifične probleme.
Prvo, da bi te slijedili, moraš biti bolji od njih. 90 % njih se ne želi uključit jer nemaju niš od toga, a obavijestit ih moguće na 100 načina, ali iz iskustva znam da su svi jaki na jeziku, a kad doče kec na 11, pušiona!
Ajmo ovako! Ti nama organiziraj da sudjelujemo u skupnom lovu na Krku recimo na DS, koja je kod vas alohtona divljač. Ruku u vatru da će nas doč 10-20, a onda će se tvoji dečki skupit, ako niš drugo iz srama jer mi iz Zg bi dolazili loviti u vaše dvorište zbog njihove lijenosti. Znači guramo MHLS, portal, družimo se, pomažemo u rješavanju problema u vašoj županiji, pozovemo da nas slikaju za lovačke novine, a sigurno će izač i nekim vama lokalnim novinama, znači i mijenjamo image lovca.
Ideje, savjetič

Offline Gams

• K
  • *
« Odgovori #14 u: 05. 11. 2007. 09:58:27 »
Dogovoreno, budem nešto izorganizirao
Live to hunte
Hunt to live