Onda znam koliko su ti dali heheeh
Ma dao bi ja i vise da nisam u ovako stegnutoj poziciji.
Treba potraziti i sponzore medju trgovinama lov. opreme jer na kraju mi smo ti od kojih oni zive.
Neka se reklamiraju malo i naprave korisnu stvar. Ne vjerujem da svaka tvrtka ne moze dati bar 100kn.
Sabor MHLS-a nece se bas tako lako dogoditi kad ta ideja nije potvrdjena na papiru i HLS se trudi da se i taj dio napokon rijesi.
Naravno da predsjednik svojim stavom i znanjem sve koci.
MHLS treba voditi energican lovac i ljubitelj prirode koji jije spreman na neke naknade.
Foteljasi i neki koji misle da se od toga moze zivjeti i da ce m to biti placeni posao sumnjam da ce imati neku buducnost jer HLS nije za takvu opciju.
Sad ja se pitam tko ce uloziti svoje vrijeme u to bez nakande.
HLS je nesto ipak drugo i tamo netko mora biti placen da radi ali ne biti i pretplacen

MHLS je jos uvijek samo ideja nazalost za koju se nadam da ce postati stvarnost i primjer HLS barem kadrovski. To trenutno nije jer mi se sve cini kao kokos odsjecene glave.
Mislim da bi HLS-u bilo drago da vidi mlade lovce koji znaju i imaju energije za ucestvovanje inicijativu. Ako se to pokaze i potpora ce doci.
Samo prijera radi:
Kad je trebalo u Muzeju HLS pomoci da se sredi izlozba pozvani su bili studenti sum. fakulteta i njihovi profesori.
Profesori su se odazvali ,a studenti su najprije pitali kolika je dnevnica.
Dok sam ja studirao bilo je drugacije i samo druzenje s profesorima bila nam je nagrada,a novac nam nije pao na pamet. Ipak lov je na kraju volonterski prije svega.
S takvom mladezi ne moze se naprijed niti bi ih ja sponzorirao.