Evoga dragi moji trapaši pauza i odmor završili,sezona počela,lijepa vremena dolaze s njima i selske tekme...
Za strijelce večeg kalibra nisu pretjerano interesantne za takmičenje međutim daju jednu opuštenost samom pucanju,dobro druženje,poneku nagradicu...
Koliko god neki ih smatrali nebitnima za profesjonalca ja držim da se i na selskim tekmama može ponešto naučiti,a kad to kažem prvenstveno mislim na ignoriranje vanjskih podraža tj. okoline...
Tu se pretjerano ne pazi da bude sve po P.S-u zači dok vi pucate svi nešto pričaju,pjevaju,bacaju otpucane patrone na neprimjeren način,mašine ne funkconiraju besprijekorno i to večinu nas smeta kod normalog vida natjecanja,međutim na ovakvim utakmicama moraš jednostavno sve to zaboraviti i skoncentrirati se koliko je to god moguće da napraviš najbolji rezultat.Kad neko vrijeme pucaš ovakve utakmice onda te i na pravim natjecanjima neće najmanja sitnica izbacit iz takta i odvesti u katastrofu jer si naučio sebe samokontroli i koncentriraš se i misliš samo na svoje pucanje...
Prva je ovaj vikend (nedjelja) u L.D. Trčka Novo Čiće javimo rezultate i sljedeća mjesta okupljanja