Dobar ti dan JO- VIDIM KAKO SI NAPALJEN NA MOJE PRAVOPISNE POGREŠKE- pa ću ti ukratko odgovoriti JA mislim da malo greški imam ali to je sve za ljude.TVOJE eventualne greške ja nisam brojio a neču ti ni dalje.JA sam na forumu vrlo kratko ,a i na pisanju ovih postova -nisam daktilograf i ako mi jedno slovo krivo ode nema ljutnje.Več par puta sam naglasio da sam B I O vlasnik dogača-dogo argentinca punih 14 godina te sam sa vama podjelio stavove i mišljenje o toj pasmini -i ništa više.Isto tako sam napisao da sam stari amater kinolog -za svoju dušu jel prije nisam razmišljao o lovačkim pasminama,sve dok nisam upoznao njega kojeg sam imao toliko dugo -do kraja.Isto tako sam ti ponudio -prijateljski da poričamo o psima i vrstama za lov-pogon ati izgleda odbijaš Čak sam predložio jednom i piče ,kavu ako nisi daleko od Zg jer bi volio viditi pse koje TI imaš.JA volim sve pse svaku pasminu na svoj način bez obzira jeli lovački ili kučni pas.Zato ne moraš ovako da velim ,režati na mene što sam napisao svoje mišljenje o rasi koju sam imao ,i imam neka iskustva koja vi ostali nemate.Ujedno ne želim imati u vama mlađim kolegama-lovcima neprijateje-dapače bi volio naučiti od vas koji lovite neke godine.Ako si me shvatio javi se kao prijatelj,kolega koji če mi pomoči da savladam temulov a ne da se svađamo po tiho kao sada mi o pasmini koja nije kod nas prinata službeno da može iči u lov .I na kraju priče ja sam,jesam i biču i dalje branitelj pasmine koju sam imao ,možda opet imati ,i neču loviti sa njom kad nije priznata kao ostale-ali tebi na znanje da spadaju u II grupu tj. u dogolike pse i priznati od F.C.I -a to ti je svjetska kinološka organizacija i ako su je oni priznali kao takvu onda moramo i mi ostali.Opet ču TEBI i OSTALIM kolegama lovcima poželjeti - DOBRA VAM KOB ,i ovaj vikend a mi možemo mišljenja razmjeniti preko privatnih stranica,poruka ili na telefon ukoliko želiš-bilo bi mi drago .Pozdrav od DEDE M......-jel ja i jesam i deda i to mi je na čast i diku