DOBRA VAM VEČER KOLEGE-mladi lovci,i HVALA vam na ovim predivnim slikama,koje če možda razuvjerizi kako dogači nisu krviloci kakvim ih vide oni koji ih NE poznaju ili ih nisu vidjeli uživo.Kolegi Juri hvala kaj je pronašao ove slike gdje je vidljivo da je taj pas ,vrsta vrlo miroljubiva i dobar porodični pas čuvar,naročito je sa djecom super -veliki zaštitnik malene djece s kojom raste i živi .On je stvaran za jednu namjenu o kojoj sam več ranije pisao,zato je i stvaran godinama.Da odgovorim Juri -uha se NE režu u večini europskih zemalja niti je to više uvjet ALI pokušajte zamisliti dogoa sa klempavim ušima,vidite ga na slici od ZEL.DOL.,JEDNOSTAVNO TO NIJE DOGO ARGENTINO,a rezanje ušiju je došlo iz Argentine ,zemlje iz koje je potekao,zato što su mu uši najčešče dobile u lovu na pumu,vepra ,kada se eventualno potukao sa drugim psom ili kada je otišao u gustiš i trnje po svinju.Ovo je jedna izuzetna psamina ali zapostavljena po ko zna čijoj ideji ,tj.gluposti iako spada i priznata je od F.C.I. i spada u lovačke pse.No nema veze ,tu pasminu može shvatiti onaj koji ju je imao i koji razumije malo kinologiju.jel se zna zašto je stvarana.Ja ču vrlo vjerojatno uskoro u traženje novog dogoa i kada ga nabavim vidičete ovako sa njim-om moju malu unučicu,samo kada malo još poraste.Sada tolko od mene i hvala na prekrasnim slikama-pozdrav svima-DEDA M...