Vecinom se drvene drske umacu u laneno ulje ili poliraju shelackom...ja kozne i drvenw rucke umacem u topli mix lanenog ulja i pcelinjeg voska,em izgleda dobro i stiti em mirisi fino.
Citat: Fratt - 02. 01. 2013. 21:49:06Vecinom se drvene drske umacu u laneno ulje ili poliraju shelackom...ja kozne i drvenw rucke umacem u topli mix lanenog ulja i pcelinjeg voska,em izgleda dobro i stiti em mirisi fino.Hvala kolega na iformacijama kako i sta..a kako recimo dobit prijelaze tamnije svijetlije da rucka bude u takvoj kombinaciji dali namakati u lanenom ulju
Citat: Deno - 03. 01. 2013. 09:37:10Citat: Fratt - 02. 01. 2013. 21:49:06Vecinom se drvene drske umacu u laneno ulje ili poliraju shelackom...ja kozne i drvenw rucke umacem u topli mix lanenog ulja i pcelinjeg voska,em izgleda dobro i stiti em mirisi fino.Hvala kolega na iformacijama kako i sta..a kako recimo dobit prijelaze tamnije svijetlije da rucka bude u takvoj kombinaciji dali namakati u lanenom uljuMislim da je to više do drveta ali možeš se poigrati bajcanjem...prvo nanesu slov ulja pa nej se posuši pa za par dana ponovno...tamniji dijelovi će biti oni koji su dobili više ulja.
Pomalo volim noževe ... onako da radi.. a da nije baš bolesno skupo ...Imam već nekoliko ali tko voli uvijek mu malo Neki dan uzeo ovaj .Valjda će nama "terencima " odraditi šta treba . http://www.replikart.com/lovacki-nozevi/806-mora-bushcraft-forest.html