Ima li netko nešto protiv aigel parcours čizama?
Citat: rog - 11. 01. 2020. 23:05:56Ima li netko nešto protiv aigel parcours čizama?Na ljevoj cizmi nutarnji sav kod pete je deblji ,kad nosim tanke carpe dobijem zulj ,a i udobnost nije bas neka za tu cjenu.
Ja ih imam već godinama, model sa neoprenom i sve pohvale, jako udobne i tople samo nisu za trnje i branjevinu jer ti je guma jako mekana i mislim da bi ih brzo uništio...zavisi od lovišta
Citat: robert.limeni - 12. 01. 2020. 20:14:20Ja ih imam već godinama, model sa neoprenom i sve pohvale, jako udobne i tople samo nisu za trnje i branjevinu jer ti je guma jako mekana i mislim da bi ih brzo uništio...zavisi od lovištaMoje su u glogu i trsci redovno i nema problema.
Citat: zhrvoje - 12. 01. 2020. 20:18:31Citat: robert.limeni - 12. 01. 2020. 20:14:20Ja ih imam već godinama, model sa neoprenom i sve pohvale, jako udobne i tople samo nisu za trnje i branjevinu jer ti je guma jako mekana i mislim da bi ih brzo uništio...zavisi od lovištaMoje su u glogu i trsci redovno i nema problema.Baš Aigle parcours 2 ?