Gosp. Norbert Ullmann kojim sam sjedio na večeri mi je osobno rekao da je dotični gosp. L. M. pucao 6 levela njegove Ullmann award. Inače mi je isti potvrdio da do sada nitko u svijetu nije pucao 6-ti level ove u svjetskim razmjerima prestižne nagrade. L. M. se popeo kategoriju iznad i nadmašio i taj level. Dakle kako je i izjavio sam gosp. Ullmann L. M. je najbolji u svojoj klasi na svijetu i on je po njegovim riječima fenomen za koji je Europa saznala od Josipa Tomljanovića i smijala se na njegove navode jer su mislili da Josip govori neistinu. Kako Ullmann kaže ni dan danas mnogima u svijetu nije jasno kako Hrvatska uopće može imati lovca u toj klasi. Nekima je najbitnija kuruza, sol i voda, drugi nisu ni čuli za SCI, trećima su opet bitni neki drugi parametri a čovjek je teniski gledajući osvojio lovački Wimbldon ili nogometnim riječnikom Ligu prvaka. Ovo što je on pucao u Hrvatskoj ali i u svijetu teško da će itko ikada otpucati. Mislim da je ipak zaslužio bar koju riječ pohvale od inače uvijek jako, jako, zahtjevne i kritički raspoložene hrvatske lovačke javnosti.