Kad se crta podvuče, ako je vajmarac tako svestran zakaj nam to recimo netko ne pokaže. Napravite demonstraciju! Dečki kaj uzgajaju NLT svako malo zovu da pokažu kaj njihovi terijeri sve rade, a na Dr Lakner(ne znam kak se točno piše) taj mali pas radi sve. Od krvnog traga, izvlačenje lisice iz rova, patke iz duboke vode, glasno goni DS, aport dlakave i pernate divljači...
Cijena igra jako veliku ulogu. Koliko god da je nekome taj pas lijep, on rače uzme štene od svog kolege kad pari kuju. To štene mu prijatelj pokloni ili da za par sto kuna svojih troškova, a sve iznad toga ga ne zanima. Jer dati par stotina E za nekaj staro 2 mjeseca i teško 3 kg je malo riskantno, kaj neč
Pas mnogima izgleda jako nježno, a našim ljudima treba stroj za lov koji ne pita za vremenske uvjete več samo radi.
Vjerujem da je pas dobar, ali nitko ga nije nigdje pokazao i dokazao njegove radne sposobnosti, a cijena mu ne ide u prilog.
a ko da ti molimte pokaze i gdje! sto nisi iso sa BR.kad ga citiras! ako zelis vidjeti a nevjerujes sto pise!
a drugo koliko mi je poznato to da u HR.ima 3cojeka koja love sa njim!
a ostali vajmarci su na trgovima ispijaju kave!
jer su strucni ljudi imaju bolja vidila nego lovci za njih je ljepsi na asvaltu nego u polju,sumi!
i sad je ta situacija sto jeste, ako neko ne vjeruje svom kolegi na forumu onda je to totalna glupost da se neko sa svojim pson dokazuje nekomo ili necemu!
a pogotovo ja se nedokazujem sa njima da su neko i nesto,jer mi je to ispod nivoa!
meni nije niko nista dokazivo o toj pasmini, ja sam putovoi gledo sta je to i ocemu se radi o toj pasmini!
isto tako meni nemoze niko nista dokazati dok ja ne vidim, ali ipak kako sam najivan povjerujem lovcu jer uvjek mislim ako je lovac pa valjda nece lagati!
ali mi je isto glupo da ja sad napravim teater sa gledaocima i da mi pljescu psima kad nesto napravi! pa nije lov cirkus!
ako nekog nesto zanima on ce to i doznati!
a isto tako
KOME DA SE NEKO SA NECIM DOKAZUJEčč=čč