čitam da je Medo imao problema sa Pro lux optikama,imao sam Tasco kojeg sam svojom krivicom oštetio i nebi ga mjenjao jer sam bio zadaovoljan ,ali sam tada morao kupiti novu optiku, ,izbor je pao na Pro lux optiku sa osvjetljivim središnjim križem i kolega je kupio istu takvu optiku.
Pošto sam na puški več imao nosače ,bez problema sam upucao moj karabin ,sa njegovim smo več imali dosta problema ,nikako napraviti prihvatljivu grupu od 3 pogotka.
Savjetovali smo se sa puškarom,on kaže da te optike nisu dovoljno čvrste i kvalitetne čč,i ne preporučava mi da ga stavim naročito na karabin 7 mm rem.mag koji ima jak trzaj.
Ja mu kažem na mojoj puški u tom kalibru sve u redu za sada ali da ga nemožemo uštimat na 7x64.
On je takočer pokušao ali ni on nije uspio,svakim pucnjem bi se vjerovatno pomakla končanica.
U mene ista takva optika služi vec nekoliko godina ,dokad neznam ,nije mi drago znat da mi se može dogodit promašaj sam zato što se končanica sama pomakla od predhodnog pucnja,znam za sličan slučaj sa pro lux crvenom točkom .