Pogledaj Zeiss pa ces vidjeti jos debljih linija na koncanicama. Stari stub je bio skoro siri od ramena srnjaka na 100 m. Sve ima svoje razloge i kad budes lovio u takvim kondicijama vidjeces zasto sluze. Dodje nekad ono gluho doba kad je sve mutno a tebi frka da sto prije nanisanis i opalis a kroz staklo svako malo vidis linije koncanice ili odbljesak iste i skontas da bi deblja bolja bila. Tradicionalno Amerikanci love po danu pa im deblja koncanica ne treba dok je kod vas svjetlosna situacija, brojnost i ponasanje/ navike divljaci drugacije.
Gorane, hvala puno! Reci mi, molim te, da li je rizichno po mehanizam povremeno kliknuti npr. 10-ak klikova gore/dole? Volim i u papir i u divljach puknuti malo dalje, al se bojim da ga ne odnese sheytan... Hvala unapred!
Reci mi da li je rizichno po mehanizam povremeno kliknuti npr. 10-ak klikova gore/dole? Volim i u papir i u divljach puknuti malo dalje, al se bojim da ga ne odnese sheytan... Hvala unapred!
Novosti u 2015 : http://www.leupold.com/new-products/Pregledao sam sve nove modele detaljno i ima lijepih detalja i novina u Mark 4 i superiornosti u Mark 6 i mark 8 nisanima. Amerikanci su najvise gledali AR nisane i nove Delta red dots i D- EVO.Najvise mi se svidio Mark 6 model 3-15x50 i naravno spotting scope 12-40x60 sa novim Horus koncanicama za precizno gadjanje.