Imam jedno pitanječ,prelistao sam sve ove postove i pocela mi se svidjati firma meopta ,naime razmisljam o jednoj meopti variablu 1,5-6x42 koja bi zadovoljavala moje potrebe u lovu na srndaca cekanjem do 200 metara i lovu svinja čekom, docekom i pogonom na manjim uvecanjima,e sad moje pitanje glasi koja bi mi koncanica najvise odgovarala do sada sam lovio sa koncanicom tipa 4a i lijepo mi je odgovarala i kolika je cijena ove optike u HR posto sam ja iz Bosne.
Sky u pravu si ,kad se odlucim uzeti optiku,tj skupim lovu, lijepo sjednem u auto odem kod vas u HR kupim je i gotova stvar,a onda neku fiksnu montazu i gotovo
I jos jedna stvar kolika je npr garancija na optiku Artemis 2000 1.5-6x42 u HR kad bih je uzeo i dali se isplati takvu optiku naruciti negdej u USA sigurno su jeftinije.
Citat: vuk sa motajice - 19. 03. 2010. 14:08:25I jos jedna stvar kolika je npr garancija na optiku Artemis 2000 1.5-6x42 u HR kad bih je uzeo i dali se isplati takvu optiku naruciti negdej u USA sigurno su jeftinije.Jel zna neko koliko je garancija?Sta se tice kupovine izvanka nije nikakav bed ako roba dodje ostecena ili nesto sl jer povrat se odradi glat a i sve iole vridno se osigura uz prijevoz.A da naplate carinu - naplate! I PDV naravno. E i carinu obracunavaju sa cijenom prijevoza uracunatom u osnovicu...