Istu sam htio kupiti i ja prije 2 mjeseca ali nije bilo u tom uvečanju nego 4-12x50(prodavač u Detonex-u mi je objasnio de neče naručivati 3-9x42 jel je ima u seriji Artemis pa da ne dupla optike i u Lovcu je nije bilo u tom uvečanju)
Premazi su ko i na skupljoj seriji Meostar što je bolje nego na Artimes ja sama super zadovoljan u sumrak ,končanica "4" tri (dosta) debele i u centntru tri fino tanke ne povečava se uvečanjem.
Končanica "radi" do jedno 50-60m duboko duboko u sumrak na manjim povečanjima 4-6 za mene iznenađujuče dobro ( e da je crvene točka bila bi to fantazija )!!
Slika čista i na rubovima razmak od oka dosta velik 9cm(a mali razmak od oka svi navode kao nedostatak na drugim serijama proizviđača) paralaxse nema ukoliko se tih 9cm razmaka poštuje može se pomicat glavom lijevo desno da končanica ostaje na meti, ukoliko se taj razmak poveča počinje šetat. Upucavanje je pokazalo da klikovi slušaju tubus je 25.4,izdržala pljusak na jednoj vrbi a dalje čemo vidjet u budučnosti!
To su bile dobre stvari a sad a loše ,pri kupnji u Detonex -u gledao sam optiku iz izloga sve 5 i odlučim kupit lik mi da drugu optiku ja pregledam sve 5 .Dam karticu neki bok zaštekal sa linijom i ja odem van do prvog bankomata dič keš optika me čeka na pultu.Platim dobim popust uzimam optiku sa pulta žurim u auto (krivo parkiran) i još jednom bacim pogled na optiku u autu.Kad ono pod nekim kutom vide se neke mrlje na drugoj leči vjerojatno od diht mase .Vjerujem da ju je prodavač probal podvalit jel su ove dve prve bile dobre!Ulazim u dučan
menja mi optiku uz neku pričiu koju ja nisam čuo od bjesa pregledavam i odlazim.
Osmjeh mi se vratio tek nakon upucavanje jel je sve radilo za 5.
E sad jel mi je podvaljena ili je to slučajnost neznam ali ova mi svaki odlazak u lov vrača osmjeh na lice!
P.S
Znam da ima boljih optik