Pozdrav kolege :) imam prolema prilikom upucavanja karabina,radi se o cz m70 lk 30-06 i meopti meostar r1 3-12x56
situacija sljedeca:prvo sam puco ppu grom 11 grama i malo mi je saralo oko 10cm u meti,reko to je do metaka...odlucim se za sako hamerhead 11,7g i odem na streliste,puknem prvo dva ppu da je dobijem u papir i dobio sam je skoro u centar sa drugim...sacekam da se ohladi cjev i puknem sako,kad nema ga u papiru,gore desno skroz...puknem drugi kad ono desno jedno 5cm,a problem mi je sto sam vec prije toga morao skor navrtit klikove u lijevo i vise ne mogu..puknem jos jedan kad ono totalno dolje ljevo...reko tu nesto ne stima..nosaci original zastavini fixni,baze zaljepljene,prstenovi zaljepljeni...reko garant je u optici nesto problem,skinem je i odnesem u trgovinu jel ima garanciju jos 8 god,posto je stara tek 2 god..kazu oni poslat ce je al misle da nije nista snjom,nego da mi rupe na glavi u karabinu nisu izbusene u centru i da sam zato moro navrtit skroz u lijevo..pa je zato neprecizna sto je tolko napeta u jednu stranu...sad cemo vidit kad mi jave sa servisa sta je u pitanju...zanima me dali je netko imao slicno iskustvo i kako se rijesilo to?? pozdrav