Citat: HunterCroat - 16. 03. 2016. 12:22:36Citat: dsimunovic01 - 15. 03. 2016. 22:59:53Pozdrav svima, mladi sam lovac pa bi molio pomoc oko odabira optike naime dvoumim se oko Meopte MeoStar R2 2.5-15x56 RD i Zeiss Conquest DL 3-12x50 koja je bolja, koju odabrati, cijena im je skoro ista optika bi isla na karabin Browning x-bolt hunter elite 30-06. HvalaZeiss bez ikakve sumnje.... Kao prvo jednog dana da je prodajes dobit ces veci iznos nego za Meoptu... ne kazem da je losa, al danas se za starog zeissa i swarovskog habichta placa po 6000 kn, jednostavno ime drzi cijenu. Druga stvar sta se tice sumraka, s zeissom se ne moze mjerit ni Swaro,Leica...nitko , kamo li Meopta... Gledao sam kroz obje i Meni vise pase zeiss, najbolje kako je vec jedan kolega napisa otidji u trgovinu, pogledaj kroz obje i odluci ... Kolega, ima toga dosta sa cime se ne slazem sto navodis. Meopta R2 je vrh njihove proizvodnje i daleko bolji izbor nego jeftini Zeiss Conquest. Imao sam obe optike u rukema, R2 je bolji i ne samo meni nego po svim testovima. Sad ako nekome Conquest bolje lezi, druga prica. Tocno je da dobijes za stari Zeiss vise novaca ako ga danas sutra prodajes, ali tu se onda radi o daleko kvalitetnijim optikama koje su bile duplo skuplje kao Daivari, Victory, HT itd..nego jeftin Conquest
Citat: dsimunovic01 - 15. 03. 2016. 22:59:53Pozdrav svima, mladi sam lovac pa bi molio pomoc oko odabira optike naime dvoumim se oko Meopte MeoStar R2 2.5-15x56 RD i Zeiss Conquest DL 3-12x50 koja je bolja, koju odabrati, cijena im je skoro ista optika bi isla na karabin Browning x-bolt hunter elite 30-06. HvalaZeiss bez ikakve sumnje.... Kao prvo jednog dana da je prodajes dobit ces veci iznos nego za Meoptu... ne kazem da je losa, al danas se za starog zeissa i swarovskog habichta placa po 6000 kn, jednostavno ime drzi cijenu. Druga stvar sta se tice sumraka, s zeissom se ne moze mjerit ni Swaro,Leica...nitko , kamo li Meopta... Gledao sam kroz obje i Meni vise pase zeiss, najbolje kako je vec jedan kolega napisa otidji u trgovinu, pogledaj kroz obje i odluci ...
Pozdrav svima, mladi sam lovac pa bi molio pomoc oko odabira optike naime dvoumim se oko Meopte MeoStar R2 2.5-15x56 RD i Zeiss Conquest DL 3-12x50 koja je bolja, koju odabrati, cijena im je skoro ista optika bi isla na karabin Browning x-bolt hunter elite 30-06. Hvala
Lp!Dali si to ti imao samo u rukama ili ih poseduješ? Ja imam HT-ja 3-12x56 i meoptu R2 2-12x50. Ne bi ja baš tako pisao ako bi ih imao samo u rukama... Lovski zdravoJanez L
Skoda superb je bolja od Mercedesa a klase...I nisam bas siguran da conquest ima lotutec premaz...
Made in Germany, LotuTec , HD stakla ..hm nije to onaj stari Conquest. A nije bio los. Ovaj sad je nadogradnja na Duralyt koji je bio bolji.Skoda Superb je . Ali nije premium .
I moje wc solje imaju lotu tec premaz i sta nam to sad govori o kvalitetu optike , a da poslije godina dana premaz otiso i govance ostavi trag ko i na sve jednoj solji