Dečki nismo svi "blagoslovljeni" sa dobrom kupovnom moči... Ja na svu sreču još ne moram razmišljati jel mi metak košta 30 kn ili 8 kn, no velika se večina naših lovaca kojoj je lov strast i največe zadovoljstvo se s takvim stvarima sa teškom mukom bori. Situacija kod nas je vrlo šarolika, dok niska platežna moč prevladava, prosjek plače u hrvatskoj je 3800 kn dragi moji, gledajte malo lovce oko sebe kad idete u lov ili goste, nemaju svi čizme od 2000 kn, hlače od 100 € i pušku od 15000 kn. Samo kaj ovu večinu lovaca u hrvatskoj, koja to nema, ne primiječujemo jer se oni uklapaju, primiječujemo samo one "visoke" kaj dolaze sa ne znam kakvim terencima i ne znam kakvom opremom, njihove stvari su nam puno zanimljivije. No dobro, nisam to htio pisati sve, htio sam zapravo samo reči, moj stav je, obzirom kakve vrste divljači lovimo u Hrvatskoj, kakvi su tipovi lovova, svaki lovac prvenstveno treba gledati da proče što jeftinije, a da postigne optimalnu kvalitetu. Ove perverzije od opreme u praksi znače malo ili ništa, no opet, prosječnom hrvatskom lovcu je bitnije da se ima sa čim pohvaliti, primjerice Swarovskim od 20000 kn i Steyrom od 15000 kn recimo, nego biti zadovoljan sa Meoptom i Zbrojevkom koju "svaka druga šuša" ima. No, rezultati u večini slučajeva budu vrlo upitni, a isto tako u večini slučajeva obično ne idu u korist ovoh prvoj kombinaciji... Samo karikiram