Za pracenje linkova tesko je vidjeti koliko je tko puta klikao. Ali primjetio sam da kad se stavi privitak s nekim malo duzim tekstom, taj ima srazmjerno malo klikova ili downloada.
Dakle, ovaj bi komentar od springa mogao biti na mjestu.
Ali ni ne cudim se tome obzirom na popularnost "malih ekrana" pametnih telefona koji zapravo lijepo stanu u dzep, i koji su odlicni za brzu komunikaciju (pogotovu zanemarujuci gramatiku i interpunckijske znakove) ali manje su pogodni za neki duzi smisleno kreativni pristup bilo citanja ili tipkanja.
Medjutim, da se vratim na temu:
0.75 X povecanje, odnosno smanjenje kao takvo me uopce ne privlaci za lov. Usprkos povecanom kutu vidljivosti, vidnom polju koji se spominje.
Ovo mislim da je prvenstveno NOVI pristup trzistu sa novom i neuobicajenom funkcijom, s namjerom da se zgrabi malo veci dio kolaca od uobicajenog. Premda u kvaliteu brenda ne sumnjam.
Po meni za ciljanje s dva otvorena oka mislim da je idealno povecanje 1 x. Tocka.
Medjutim potencijal ove funcije mislim da je u necem drugom.
Kad mi treba najveci protok vode na spini, ja otvorim do kraja, pa zavrnem pola kruga. Kad otvaram bocu plina otovorim do kraja pa zavrenm pola kruga, zato da ne bih forsirao navoj ventila u krajnjem polozaju na kraju tehnickih mogucnosti.
to mi je neka osobna tehnicka navika, da izbjegavam gurati krajnje granice.
Ako je optika od 1x do 6x, ili 1x do 8x, i slicno, ako neko hoce sluziti se sa povecanjem 1x, nema druge nego da zavrne "do kraja", na 1x.
Osobno mislim da je bolje tih 0.75x ostaviti kao mogucnost veceg "navijanja" optike koje se zapravo nikad ne koristi. Potencijalno je manja mogucnosttehnickog kvara. Osobno, na optici 1x do 6x, ja navijem negdje u rasponu od 1x (jer 1x mora biti ako treba 1x) pa sve do 5.5, da ne forsiram do 6x, a 5.5 slicno je ako ne i isto ko 6x.
Na optici 3 do 12x, obicno drzim izmedju 4 do 11.5, najcesce na 8. Izbjegavam krajnje granice, pa mi je sve skupa opcija 0.75 x tehnicki simpaticna, a balisticki nepotrebna.