Ja sam kupio prije par mjeseci od jednog dečka preko interneta TASCO 3-9 x 50 sa osvijetljenom končanicom. Na slici je bilo sve super, nakon što smo se čuli telefonom i dogovorili da se nađemo u Zagrebu, samo je zaboravio reći da je to kopija a ne original, a i ja sam mogao pretpostaviti da za 500 Kn ne možeš dobiti nešto dobro. Nakon što smo se našli i obavili kupnju tj. prodaju, svatko je otišao na svoju stranu. Nakon što sam došao doma išao sam pogledati u sumrak kako se vidi osvijteljenje na končanici i tada je nastupilo pravo buđenje. Končanica je navodno bila laserski osvijteljena ali ja bacala nekakvu fleku na okular, i kako bi se povećavala rezolucija tako se povećavala i fleka koja je na kraju bila tolika da se ništa nije vidjelo osim te mrlje. Nazvao sam dečka i ponovno smo se našli te sam odmah pogledao i na još par njih koje je donio sa sobom, i na svima isto. Rekao sam mu da se ne ljuti ali da ja to ne želim kupiti, i dečko je bio OK te mi je vratio novac a ja njemu opitku. Kaže on meni tada kako se do sada nitko nije žalio, a ja njemu sory stari ali to nije ono što bi trebalo biti i vjerojatno niti mene nebi smetalo da sam montirao na zračnu pušku, ali bojim se i pomisliti šta bi se desilo na 8x57. Moj djed je znao reći '' JEFTINA GOVEDINA, JUHOM ZA PLOT '' i to je živa istina. Možda je bolje pričekati sa kupnjom ako je problem financijske prirode nego kupiti nešto što će se sigurno pokvariti. Ne kažem da je TASCO loš ali svakako izbjegavati kupnju jeftinih kopija.