Kad ovo doživite u hrvatskoj javite mi
Mislim da nisi u pravu kolega !!
Evo moje price a tice se Vortex optike i garancije odnosno reklamacije za istu !
Naime posjedujem optiku Vortex Viper PST II gen 5-25x50 FFP , EBR 7-C končanica montiranu na Tikka T3x Varmint 308win pušku !
Na strelištu tijekom treninga mi se dogodilo da prilikom okretanja povećanja 5-25 istovremeno se počela okretati i končanica oko svoje osi ( dakle kako okrećem povećanje okreće se i križ končanice ) KVAR!!!
Optika je kupljena u Americi , bio sam u prilici i kupio naravno jel je bila jeftinija nego u HR!
Što sada kome se obratiti radi garancije kad nisam kupio
U HR a bome ni u EU , nije mi bilo svejedno !!
Naravno sjetio sam se našeg kolege Gorana sa foruma i prvo se njemu obratio te istovremeno poslao mail optics trade u SLO budući da su oni najbliži dealer!
Dobio sam jako brzo odgovor, informaciju da ce biti sve rjeseno jer je kontaktiran glavni zastupnik Vortexa za EU koji je obećao novu optiku umjesto ove moje i da će sve biti rješeno preko optics tradea !!
To se sve odvilo u roku od 5 dana od kvara ! Da za nevjerovati !!
Nakraju za otprilike 7 dana javljeno mi je da pošaljem optiku u optics trade i da mi takva ista dolazi kući !!
Optiku sam poslao u optics trade kad su je zaprimili javili su da isti takav model nemaju trenutno na lageru i da su je narucili od proizvođača te da ce mi dostaviti čim dobiju istu !!
Sada čekam i javit ću kad dobijem !!!