svaka ti čast! mislim da će ti psi bit vise nego zadovoljni, a to je i najbitnije da imaju mjesta i da je udobno. Jesi i pod duplao i izoliraoč
da se nadovežem na temu...jedino što sam se dvoumio za ulaz u kućicu, da napravim kao Zoran ili kao ja
Ova funkionalna kučica je urađena s posebnom namjenom za uzgajivače(za ženke sa leglom)ovaj krov(mada nije na slici)je pokretan ima baglame na zadnjem dijelu i krov se podigne(ko hauba)i ima se pregled unutra sav,zgodno pregledati štence,po potrebi izvaditi van i vratitibez saginjanja i uvlaćenja u kučicu.Rubovi su obloženi limom da psi ne grizu.Krov je pod lakšim nagibom nazad a moguč je odmor na krovu.Kučica je sastavljena od elemenata koji su rasklopivi(aku bušilica i nastavak za turbo vijke se stavi) i brzo sastavi ili rastavi na dijelove)Visina i dužina treba da su za 10-tak cm.duži od psa a širina da može pas(kuja) leči postrance i da još ima prostora za štence kad ne sisaju.Ulaz je sa jedne strane a ne na sredini.Projekat i radovi:autor priloga.