Pozdrav svim forumašima!
Nakon tatamatine kritike,evo da se i ja predstavim. Zovem se Robert i živim u jednom mirnom mjestašcu ispod južnih padina Požeške gore. Lovstvo sam položio na Šum. faxu, što mi je priznato kao lovački ispit. Lovac sam pet godina i dvije godine lovnik svoje udruge.
Moja udruga broji 60 lovaca,a od toga tek desetak aktivnih. Gospodarimo nizinskim lovištem(5000ha) pa nam je glavna divljač fazan i srna. Nešto rječe lovimo divlje svinje, zeca, patke i prepelice. Od oružja imam karabin CZ 7mmRemMag i trenutno sam u potrazi za kombiniranom puškom s rezervnim cijevima. Od pasa uzgajam brak jazavčare, imam 2 kuje i jednogodišnjeg mužjaka. Osim toga uz lov sam povezao i konje, imam dvije lipicanerke s kojima sam pretprošle (lani nije bilo snijega!) zime saonicama razvozio hranu za divljač.
Još uz to, sviram u jednom tamburaškom sastavu tako da sam uz lov povezan sa svih ugodnih strana. Lov sam zavolio još od malih nogu, pa sam kao dijete išao u lov s ocem. I danas ta strast gori istim žarom, pa svaki slobodni tren običem hranilišta, solila te remize koje sam zasijao. Eto, dobra vam kob od mene!