Znaci ovako, zovem se Ivan Jagunic, rodjen sam 05.04.1978. u Karlovcu.
Inace zivim u Duga Resi, ali zbog posla vec par godina u tjednu obitavam u Zagrebu...
Clan sam Lovackog Drustva "Duga Resa", lovom se bavim zadnje 3 godine aktivno koliko mi to posao dopusta... Krenuo bi ja i prije no nazalost imao sam misljenje da to nije mjesto za mladju populaciju jer sam uvijek susretao samo stariju ekipu, a tek sam kasnije shvatio koliko sam propustio... A sve je pocelo zahvaljujuci lovackom vjesniku prije 3 godine, naime dobio sam ih jedno 10 komada da prelistam i skratim vrijeme dok testiramo masinu, i tada se prelomilo u meni... Za 2 dana sam imao zamolbu za staziranje i hvatao po Duga Resi tajnika drustva da mu predam istu i ukljucim se u rad drustva... Od tada najkrace receno zivim lov...Imam malo iskustva i zato na ovom forumu kupim sve sto se da nauciti, a osim toga pokusavam sto vise saznati i iz literature i casopisa...
Drago mi je sto vidim da ima brdo ljudi koji stvarno imaju pun kufer iskustva i trude se to iznjeti drugima, no naravno kao i na svakom forumu uvijek ima onih kojima je to sve samo sprdnja i zajebancija...
Podrzavam sve odluke administratora i moderatora, i sam sam bio opomenut nekoliko puta, ali boze moj, sve je to normalno...
Zato ajde lijepo da mi od ovoga foruma stvarno stvorimo nesto sto ce vrijediti jos vise, a vec sada je to jedna mala enciklopedija znanja i iskustva... I da se druzimo i lovimo kao sto to prilici lovcima i kao sto nam nalaze nasa lovacka etika, a ne da se svadjamo i sve razje....
Eto naprimjer ja sam se jucer zapalio za sokolarenje i to prejako, a da nije bilo foruma ko zna kada bi otkrio i tu stranu lova...
Toliko od mene, pozdrav svima i Dobra Kob!