Dobro vece svima,
vec duze pratim teme na ovom forumu i dopao mi se pre svega kvalitet istog i sarolikost tema o kojima se pise, pored tema o lovu. Dopao mi se takodje i duh postovanja prema prirodi i divljaci koji se cita iz postova i sto i moderatori to cesto potenciraju.
Ja sam iz Srbije , Beograd i moze se reci da sam vec pomalo i bivsi lovac...(zasto sam bivsi, duga je prica, mozda nekom drugom zgodom).
Ljubav prema prirodi i divljaci je konstanta i prati me ceo zivot, s toga se morala nastaviti, ali u nekim drugim vidovima. Najcesce sada "lovim" fotoapratom i mogu reci da je zahtevnija disciplina od klasicnog lova.
Imam i malo vise godina (no nisam ni bas matorac -:) ) tokom kojih sam ucio i naucio svashta o prirodi, divljaci, flori, gljivama itd...a davno, dok sam jos bio mlad lovac imao sam i jako dobre ucitelje kojima sam i danas zahvalan za sve sto su mi pruzili i pokazali.
Nadam se da cu se lepo druziti sa svima vama cije sam postove pazljivo citao na ovom forumu i trudeci se da iscitam sto vise , da mogu odnekud , iz neke teme da se ukljucim, prodjose meseci.
pozdrav svima i svako dobro zelim.