Pozdrav svim kolegama lovcima i ljubiteljima prirode...
Zovem se Milan,prosle godine sam bio lovac-pripravnik, a ove sam polozio lovacki ispit i sad sam opasan lovac...Salim se.. Zivim u jednom mestu u okolini Nisa koje se zove Doljevac(koje je poznato po Nemanji Nikolicu zvezdi granda
). Lov obozavam medjutim zbog svojih obaveza nisam mogao ranije postati lovac i zao mi je zbog toga jer kad sam postao lovac shvatio sam sta sam propustio. Inace sam '85 godiste i po zanimanju sam dipl.ing informatike(od pre neki dan), zbog toga sam mozda malo dosadan jer bi voleo sve da znam tacno i precizno. Na zalost ili srecu stvari u prirodi nisu tacne niti precizne, vec su uvek drugacije sto prirodu i cini zanimljivom i interesantnom i sam boravak u njoj nezaboravnim. Zastupam misljenje da je lov druzenje sa prirodom i pokusaj da se spozna makar jedan njen deo, a lovac je zastitnik te prirode. Pse jako volim, u mojoj porodici od kako ja znam za sebe bio je uvek po neki pas, nekad je to bio rasan pas a nekad ne. Zbog pasa ponekad dodjem u sukob sa roditeljima, jer oni smatraju da ako si preuzeo obavezu da se brines o jednom zivotinji, to moras raditi stalno i odgovorno. Nekad i preteruju, jer pse smatraju skoro za ljude,ali dobro... Prosle godine nisam imao psa za lov(vec samo jednog kucnog ljubimca i to pekinezera), ali sam ove godine kupio i to dva. Pse koje sam izabrao, izabrao sam na osnovu nekih mojih slobodnih ubedjenja i kupio sam trobojku koja se zove Beta i bretonku koja se zove Lara...Rase pasa sam birao na osnovu fizickog izgleda, temperamenta i na osnovu brojnih iskustava drugih lovaca. Nadam se da nisam pogresio. Inace mi u Doljevcu imamo i polje i sumu. tako da se moze loviti skoro sve...