Evo kako je i Zoran detaljno opisao sebe, budem i ja probao...
Ročen 1977.
Moji počeci zanimanja za lov kreču od oca koji je lovac punih 37 godina. U bližoj obitelji imam još i strica koji je takočer lovac sa stažom kao i moj otac.
Kao klinac od nekih 12 godina u lov sam išao s ocem na otvorenje lova i na razne radove u volijeri gdje se uzgajao fazan a koja je bila u blizini moje kuče. U tim godinama sam i prvi put posjetio streljanu na kojoj su se gačali glineni golubovi. Moj posao je kao i svakog klinca bio da se skupljaju golubovi izmeču serija.
Daljnje zanimanje za lov je prekinuo rat. U Zagrebu završavam srednju školu.
1995. godine se vračam kuči i onda krečem sa stažiranjem koje je potrajalo do kraja 1996. godine.
Lovački ispit polažem 1997. u Hrvatskoj Kostajnici.
Kako je moj otac lovnik ja mu dođem kao desna ruka jer sve moguće administrativne poslove radim preko računala.
2003. u Skupština LD me postavlja za rizničara, 2005. godine Izvršni odbor me imenuje voditeljem Streljačke sekcije. Ove funkcije obavljam još i danas.
E sada ... KAKO SAM DOŠAO NA PORTAL I FORUM LOVAC
Zadnjih nekoliko godina bavio sam se idejom o pokretanju web stranice svog lovačkog društva. U prošlogodišnjem damskom lovu brat našeg LOVCA me informirao o portalu LOVAC..
Isti dan navečer sam več surfao po stranicama i forumu koji je onda imao svega nekoliko članova..
Mislim da sam prve postove razmjenio s "hunterom" lovcem u USA.
U daljnjem razvoju situacije uz pomoč LOVCA sam uspio podignuti web stranice svojeg LD a sam LOVAC me zamolio da mu pomognem s forumom LOVAC.
Onda nije toliko bilo posla, sada ima puno više članova pa sama logika govori da ima i nešto posla.
Ovaj FORUM je mjesto gdje sam upoznao divne ljude i lovce.. saznao masu stvari koje su mi bile nekako nejasne.. Osobito o balistici zahvaljujuči MEDI..
I dalje smatram da je ovaj FORUM ozbiljno virtualno mjesto sastajanja lovaca velikog područja (zemljopisnog, interesnog, i ostalog)
A sve zahvaljujuči LOVCU kao pokretaču, i nama FORUMAŠIMA kao dijelu tog projekta, jer je forum zbog nas i kreiran...kažem "nas" jer se osječam dijelom zajednice FORUMA, nimalo vrijednijim ili uzvišenijim članom jer imam administratorske ovlasti
Ciljevi i uloga FORUMA su jasno odrečeni...več je na puno mjesta napisano..
Adminstriranje na forumu je velika obaveza ali mi je draga, jer se osječam dijelom velike i drage zajednice bez obzira bio ja
ili ne.. danas, sutra ili za 10 godina.
ovo je mjesto gdje uživam...Pozz