Nisam lovac. Žensko sam. Bavim se djecom u školi i životinjama u udruzi. Nisam vegetarijanka. Nisam romantičarka. Praktična sam osoba.
Dvolična sam, jer mislim da životinje imaju pravo na život kao i ljudi ali ih ponekad jedem – takav mi je organizam, traži. Da ne traži, ne bih ih jela.
Mozga imam dovoljno da mi služi potrebama. Imam naglašenu potrebu za istjerivanjem pravde, soljenjem pameti o odgovornosti svakoga prema svakome i svačemu. Imam razumijevanja za svašta što mi se često obije o glavu. Praštam lako sve osim gluposti. Znatiželjna sam i imam odvratan smisao za crni humor.
Zašto sam ovdje? Dva su razloga. Prvi je dokumentiran i DORH-u predan slučaj o krivolovu u jednom lovačkom društvu, nemoći bivših i sadašnjih članova da ga zaustave, upletenost lovnih inspektora i spoznaja o snazi tzv. ''lovačkog lobija''.
Drugi je razlog što me zanima psihologija lovaca. O tome nema puno literature. Kad bude prevedena barem na engleski, svakako ću pročitati knjigu lovca i odvjetnika dr. Floriana Aschea ''Jagen, Sex und Tiere Essen''
Planiram Vas za sada samo čitati. I možda ponešto pitati.