Nije ovo nikakvo provociranje. Ovo je samo realna konstatacija za čovjeka koji sve nas obične lovce smatra nedostojnim njegove visine te shodno tome i ne želi ništa o sebi reći jer je on veliki i strastveni lovac.
Deda, očito nisi pratio kompletnu situaciju vezano za predstavljanje predmetnog gospodina. Bio je zamoljen da kaže nešto opširnije o sebi. Isti je to odbio. Nitko ga nije tražio da kaže svoj matični broj, zanimanje koje se bavi koliku, plaću ima ali neke osnove o sebi reći nekužim zašto ne.
Nevidim čega se ljudi boje i ne žele napisati odakle su, kojeg LD-a su član i gdje love, eventualno kojeg pratioca u lovu
, ...
Nije hawk jedini koji je napravio predstavljanje u celofanu, ima ih još nekolicina i što je onda najsmješnija situacija isti takav koji je prešutio sve, napiše u jednom postu gdje je bila riječ o načinu lova jedne vrste divljači Citiram:
Ovdje kod mene se najčešće lovi ...
A gdje kod tebe? U Zanzibaru?
U biti kada se napravi sažetak hawk-ovog predstavljanja možemo zaključiti da se predstavlja kao lovac koji voli loviti divljač sa svojim prijateljima gdje oni to uplate.
Poznajem nekolicinu takvih i takvima nije ni bitno, ako im se slučajno ne posreći da odstrijeli nešto, takav je spreman kupiti već gotov trofej samo da ga može donijeti kući i pokazivati kako je veliki lovac.
I da na kraju završim. Manje je bitno dali hawk želi reći o sebi nešto ili ne. To me uopće ne zanima, međutim, zbog čega se uvijek mora obistiniti ona ista stvar gdje se svaki novi član koji se predstavi ofrlje, na kraju ispadne da je veliki bijeli lovac koji nezna što koja divljač jede, a ima punu sobu trofeja koje su otpucane ili iz kamiona ili iz grijane čeke ili su mu domoroci natjerali već dugo vremena mečenu divljač.
P.S. Ovo za grijanu čeku nisam htio uvriediti neke kolege koji su se potrudili pa si u svojim lovištima napravili malo komfora.
UH, neznam koji mi je vrag zadnjih dana pa samo
drobimEvo neću više ovako dugačke postove pisati.