Autor Tema: predstavljanje Hawk  (Posjeta: 1265 vremena)

Offline hawk

• K
  • *
predstavljanje Hawk
« u: 01. 03. 2010. 21:46:33 »
 Poštovani,

lovac sam 20-ak godina, obično lovim sa svojih par kolega lovaca tamo gdje se dogovorimo i platimo lovove za narednu sezonu. Lovimo ono što kao ekipa platimo pa tako imamo dogovoreni odstrel srndaća za nadolazeću sezonu.
 Lovimo kao ekipa, tako se i družimo a tako i uživamo, kamo jedan tamo i ostatak ekipe. Nadam se da će nas zdravlje poslužit još puno godina da zajedno uživamo što želim i svima vama na ovom forumu.
 Puno zdravlja, veselja i dobre kobi!  zagi

Offline HS-2000

• K 1000
  • Živim,lovim i uživam...
    • 0000000
Odg: predstavljanje Hawk
« Odgovori #1 u: 02. 03. 2010. 21:46:05 »
Prijatelju katasrofa užas uf slL tvoje predstavljanje.Općenito NE ZANIMAJU nas tvoji plaćeni lovovi u ovoj rublici.Ovo je rublika PREDSTAVLJANJE i molim te da malo više i bolje kažeš o sebi,ako ne znaš pogledaj u rublici.
Pozdrav HS-2000
Odavno smo graničari stari!!!!

Offline Macak

• K 1000
« Odgovori #2 u: 05. 03. 2010. 11:15:22 »
 welcome zagi

Offline Deda M

• K 100
  • **
« Odgovori #3 u: 05. 03. 2010. 19:01:33 »
   zagi  i   zagi

Offline zhrvoje

• K 2000
  • Gun Nut
« Odgovori #4 u: 07. 03. 2010. 00:30:04 »
 zagi
Hunting is getting as close as you can, shooting is getting as far away as possible.
https://www.youtube.com/channel/UCnDcMjnFpvRMCtlVHqFqUVQ

Offline Harry P.

• K 2000
« Odgovori #5 u: 07. 03. 2010. 11:36:11 »
Tipično predstavljanje za komercijalnog lovca, imaš novce, kupuješ divljač za ubiti, imaš brdo pušaka za pokazivanje, dobar terenac za koji i nemaš baš potrebe ali moraš pokazati da si lovac jer način na koji loviš je ili da te netko doveze do mjesta gdje sigurno mora doći trofeja.

A najsmješnije je to što nemaš svoje matično društvo i nemaš tu privilegiju gdje bih prihranio i odhranio svoj pravi trofej što je tipično za svakoga pravog lovca.

Kladim se da i sam ne čistiš svoje puške već da i za to imaš svoga puškara.

Dobro došao i sretno u sljedećem lovu.

Offline Deda M

• K 100
  • **
« Odgovori #6 u: 07. 03. 2010. 12:40:33 »
 NE PROVOCIRATI -neka svako lovi kako mu odgovara-ako kolegi Hawku tako paše to je njegov izbor,možda i ti ili neko drugi bude u poziciji kolege ode istim putem.Svako ide kuda njmu i kako njemu paše i nemoramo se zato ljutiti ili v......i ,zar ne.Ne vidim razlog za drugačije razmišljanje ali nečemo dalje ovo je forum -zar ne ,a ne trač internet-pozdrav svima i kak bi rekli naši stari -MIR U KUČI-pozdrav DEDA M... z14  i   zagi

Offline jadro

• K
  • *
« Odgovori #7 u: 07. 03. 2010. 13:20:28 »
 zagi

Offline Harry P.

• K 2000
« Odgovori #8 u: 07. 03. 2010. 15:27:36 »
Nije ovo nikakvo provociranje. Ovo je samo realna konstatacija za čovjeka koji sve nas obične lovce smatra nedostojnim njegove visine te shodno tome i ne želi ništa o sebi reći jer je on veliki i strastveni lovac. 

Deda, očito nisi pratio kompletnu situaciju vezano za predstavljanje predmetnog gospodina. Bio je zamoljen da kaže nešto opširnije o sebi. Isti je to odbio. Nitko ga nije tražio da kaže svoj matični broj, zanimanje koje se bavi koliku, plaću ima ali neke osnove o sebi reći nekužim zašto ne.

Nevidim čega se ljudi boje i ne žele napisati odakle su, kojeg LD-a su član i gdje love, eventualno kojeg pratioca u lovu  :smil4226ce1d491b5:, ...

Nije hawk jedini koji je napravio predstavljanje u celofanu, ima ih još nekolicina i što je onda najsmješnija situacija isti takav koji je prešutio sve, napiše u jednom postu gdje je bila riječ o načinu lova jedne vrste divljači Citiram:  teaa Ovdje kod mene se najčešće lovi ...
A gdje kod tebe? U Zanzibaru?

U biti kada se napravi sažetak hawk-ovog predstavljanja možemo zaključiti da se predstavlja kao lovac koji voli loviti divljač sa svojim prijateljima gdje oni to uplate.

Poznajem nekolicinu takvih i takvima nije ni bitno, ako im se slučajno ne posreći da odstrijeli nešto, takav je spreman kupiti već gotov trofej samo da ga može donijeti kući i pokazivati kako je veliki lovac.

I da na kraju završim. Manje je bitno dali hawk želi reći o sebi nešto ili ne. To me uopće ne zanima, međutim, zbog čega se uvijek mora obistiniti ona ista stvar gdje se svaki novi član koji se predstavi ofrlje, na kraju ispadne da je veliki bijeli lovac koji nezna što koja divljač jede, a ima punu sobu trofeja koje su otpucane ili iz kamiona ili iz grijane čeke ili su mu domoroci natjerali već dugo vremena mečenu divljač.

P.S. Ovo za grijanu čeku nisam htio uvriediti neke kolege koji su se potrudili pa si u svojim lovištima napravili malo komfora.  ;)

UH, neznam koji mi je vrag zadnjih dana pa samo drobim

Evo neću više ovako dugačke postove pisati.  sor

Offline Aguila

• K 100
  • **
« Odgovori #9 u: 07. 03. 2010. 15:27:52 »
Podrav novom članu  zagi,, a Vama Deda svaka čast na postu iznad. Iz nekih ljudi izvire zavist i jal nažalost ali takvi smo mi......     Pozdrav!
« Zadnja izmjena: 07. 03. 2010. 15:30:08 od Aguila »

Offline Harry P.

• K 2000
« Odgovori #10 u: 07. 03. 2010. 15:40:46 »
Aguila, nije zavist i jal već pun kufer visine i nedaj mi Bože nikada takvu svijest shvaćanja lova.

U biti nemoramo se koncentrirati na lov... Zamislimo realnu situaciju bilo gdje gdje je nazočno 10-ak 15-ak ljudi i sada dolazi novajlija. Osobno smatram da bih po svim regulama bilo Bontona bilo kućnog odgoja bio red da isti kaže: Pozdrav ljudi zovem se Pero, dolazim iz PM, a u vaše društvo sam došao iz razloga što također kao i vi volim jesti kranjsku kobasicu sa kukuruznim kruhom

ili Evo i mene i nepitajte me ništa...

Offline Aguila

• K 100
  • **
« Odgovori #11 u: 07. 03. 2010. 15:53:32 »
Slažem se da se treba predstavit ali sad spominajt da mu netko čisit puške da ima đipa neznam kakvog itd. mislim da nije fer čovjeka odmah na takav način "otpilit". I na kraju krajeva ako si može sve to priuštiti OK, možda za nas to nije BIT i shvačanje lova, ali imam nas svakavih.  zagi

Offline Macak

• K 1000
« Odgovori #12 u: 07. 03. 2010. 16:22:30 »
Slažem se da se treba predstavit ali sad spominajt da mu netko čisit puške da ima đipa neznam kakvog itd. mislim da nije fer čovjeka odmah na takav način "otpilit". I na kraju krajeva ako si može sve to priuštiti OK, možda za nas to nije BIT i shvačanje lova, ali imam nas svakavih.  zagi

Hvala Bogu sto nas ima svakakvih, pogotovo za ona manja drustva koji se jednim djelom financiraju komercijalom...

Offline Harry P.

• K 2000
« Odgovori #13 u: 07. 03. 2010. 16:25:36 »
...spominajt da mu netko čisit puške da ima đipa neznam kakvog itd. mislim da nije fer čovjeka odmah na takav način "otpilit". I na kraju krajeva ako si može sve to priuštiti OK, možda za nas to nije BIT i shvačanje lova, ali imam nas svakavih.  zagi

Aguila, to je manje bitno dali si sam čisti ili mu netko drugi čisti. Poanta je u ovoj mojoj trvdnji iz predhodnog posta  

...zbog čega se uvijek mora obistiniti ona ista stvar gdje se svaki novi član koji se predstavi ofrlje, na kraju ispadne da je veliki bijeli lovac koji nezna što koja divljač jede, a ima punu sobu trofeja koje su otpucane ili iz kamiona ili iz grijane čeke ili su mu domoroci natjerali već dugo vremena mečenu divljač.

... i poanta je da takvi nakon što napišu par postova već krenu ismijavati nas obične lovce jer mi kao nemamo pojma što je lov jer pravi lov je imati na zidu nosoroge, žirafe, trofejne srnjake (puštene iz umjetnog uzgoja  happi) itd...

Mislim da sam uspio izreći poantu...

Offline Harry P.

• K 2000
« Odgovori #14 u: 07. 03. 2010. 16:31:53 »
Hvala Bogu sto nas ima svakakvih, pogotovo za ona manja drustva koji se jednim djelom financiraju komercijalom...

Mačak, slažem se u potpunosti. Hvala Bogu što ima takvih i daj Bože još takvih...