bok kolega
najprije cestitam na kupnji ,ja ti vozim vec 15 godina daihatsu ferozu ,91 godiste i presla je oko 370 tisuca km ono sto ja znam ,vjeruj mi nikad nista sa tim autom ,imam ga iskljucivo za lov tako da je pod max. opterecenjim i u sve ove godine promjenio sam samo pumpu benzina a redovni servis napravim kad se sjetim i kad imam vremena ,
rocky je slican njoj samo malo veci ,sto se tice pogona sve radi savrseno ,pogledaj mozda ima naljepnica na vratima vozaca sa uputama o koristenju pogona i reduktora ,i moras vidjeti dali imas automatski ili rucno ukljucivanje prednjeg pogona ,to ces znati tako jer na prednjim kotacima imas jedan leptir za okrenut i tek onda u kabini onu malu rucicu koja se nalazi uz mjenjac povuces prema sebi ,kod automatskog tipa nemas nista na prednjim kotacima nego samo povuces rucicu ali to radis pri maloj brzini ...
kod iskapcanja gurnes rucicu prema naprijed i zavozis nekoliko metara u rikverc dok ne cujes neki zvuk ( klik ) to znaci da su ti sva 4 pogona iskljucena to ti vrijedi samo kod automatskih uklopki...
nastoj ne voziti pod sva cetiri po asfaltu osim ako nije kisa jer ti inace trga volan ....
sto se tice reduktora njega koristis samo za extrem ,mozes ga koristit samo kad imas sva 4 pogona ,
oznaka za sva 4 pogona na rucici malog mjenjaca ti je 4H (hight speed)
a oznaka reduktora 4L ( low speed )
inace auto je jako dobar za sumske uske puteve ,ima kompletnu šasiju a ne kao neki terenci samo karoseriju ,sto se tice potrosnje za rockya ne znam ali meni feroza oko 15 litara i vise ako ima snijega i ako stalno vozim pod reduktorom ,govorim za potrosnju po terenu ,po cesti je malo manje ....
uglavnom dobri su to auti i kvalitetni ,meni je cak toliko prilasla srcu jer me nije jos nigdje ostavila na terenu da sam razmisljanja da ju potpuno renoviram jer karoserija je vec dosta u raspadnom stanju ,ali to je noramalno kad se auto vozi po terenu i soli i jos tolike godine
ako te jos to zanima slobodno pisi ako znam drage volje cu ti pomoci
pozdrav