Evo šta mi se dogodilo danas na vrapču na streljani
dođemo čekamo jedan čovjek puca on završi mene pošalju prvog da pucam ja sjednem i kaže mi čovjek da puknem jedan za probu na skroz desnu metu ja uzmem pušku i gledam kroz snajper da vidim na koju metu misli kad odjem vidim ja bicikliste ja gledam prolazi mi kroz glavu WTF nisam ništa ni pio niti se drogiro ja viknem "Jebote jesu ono biciklisti" kad je ovaj počeo fućkat ništa oni voze prolaze pokraj meta kruže malo oko one na 550 metara a prvo su ljepo prošli po liniji one od 300 metara
on brzo u kombi i zanjima evo on njih dopelja i pita ih koji im je k.... a oni nešto ovo ono nisu vidili i pozove on ove nadležne organe i oni ih odvedu kad pitamo mi šta su radili kaže on voze ko nisu vidili a kaže nedavno postavljali nove ograde i 250 znakova opasno po život,puca se,ne prilazi a da oni nisu vidili.
Jeli to normalno znači oni su prebacili bicikle preko ograde i voze se po strealjani i da su došli 30 sekundi poslje taman bi se pucalo i sad da sam ja pogodio ga slučajno ko bi bio kriv ono metak se odbije i.....
jeli to normalno
molim moderatore da prebace u odgovarajuću temu