Onda si na pravom putu! Sve najbolje i uzivaj. Kod mene u klubu najdalje je 1200m mada se moze 1500 na jednom drugom mjestu ali mi mozemo pucati takve stvari na privatnim farmama dok lovimo. Za mene je najvaznije da mogu pogoditi 1000 i da dobijem vecinu runde na meti. Jedan prijatelj upravo gradi 7 mmSAUM za takve stvari al je cijev puno duza od vase i na taj nacine dobije brzinu, stabilizaciju i podnosi vece pritiske zbog reloadinga. Kalibar i tezian zrna je dobar a on je odlican strelac. Brain-a sam imao prilike na kratko upoznati na Shot Show u US/ Las Vegas jer je tamo radio sa Berger, Hornady i nekim drugim firmama. Njegov doprinos tim firmama je i podigao nivo LR takmicenja, dometa i preciznosti cak i kod prosjecnih kao ja. Ne dozvoli da te kratkovidni domaci ometu u tvom planu, probaj, vjezbaj doki ne nadjes kombinaciju koja ce ti dati samopouzdanje. Do prije par godina 1000 je meni bio neostvaren san - sad mogu pucati skoro svaku subotu tu distancu i sto je najvaznije pogoditi.