Ja mislim da je 10 cm iz ruke zadovoljavajuce ali razlike ima kad pucate u metu koja stoji i podviznu metu.To ja primetim posto pucam sa crvenom tackom na pogon i ako meta stoji onda ti tacku nikako nemozes da smiris,i sto duze nisanis sve je teze,tako je sa svim nisanima pa i mehanickim.
Najbolje je da ako imate mogucnost kad ovo sranje sa Coronom zavrsi da idete u onaj bioscop ,ima to u Hrvatskoj ako ste iz Hrvatske i isprobate Browninga,a i svoje sposobnosti.Tu ima sigurno instruktora koji moze da vidi sve greske koje se naprave i ukaze na to tako da znate sta i ge treba da ispravite.Vrlo je interesantno ,a puno toga i se nauci.
Drugi nacin , napravite vecu metu ( ako moze u obliku divlje svinje) i oznacite vitalni deo gde se puca i onda pomeranjem puske sa levo na desno i obrnuto pucate na metu.Dobra zabava a i trening
.
Mislim da tih 3cm su zato sto mozda taj Winchester vam bolje legne u rame nego Browning.
Imam primer ,ja i moj prijatelj bili u taj Bioscop ovde u Holandiji. On puca prvi put u bioscop sa karabinom koji se renta u streljani ,a ja nosim svoj.Ne ide njemu kako treba ali za prvi put to je normalno,instruktor mu objasni gde gresi i polako on uhvati ritam ,onda smo promenili on je uzeo moj i pogodci su bili mnogo bolji.Valjda moji karabin njemu bolje pashe (al nije za prodaju
).Pucao ja i sa tim drugim i nemogu da kazem da je moj bio precizniji.Oba su bili sa crvenom tackom.
To je neko moje misljenje kolega pa mozda vam malo pomogne.
Pozdrav Gogsa