Evo malo mojih dojmova o Ladi nakon kaj je kod mene 2 godine i kaj je napravila 50 000+ km...
Počinje hrđati tamo gdje i dan danas golfovi dvojke imaju mahovinu koju je stvorila voda, a na njima ni traga hrđe... Pretinac za rukavice otvara sama kad joj dođe... Plin gasi sama kad joj dođe ili nije dovoljno grijana, ja bi vrlo rado da se vozim na plinu kad ja hoću.... Ručica za prozor mi je ostala u rici, a ja sa svojih 160+ cm nisam neki snagator i sileđija... 3 puta sam slagao alternator... Upali check engine kad njoj dođe i na testeru se ne očita NIKAKVA greška, dakle, ima duhove... Ti duhovi se javljaju i po 3 puta tjedno, a gasi ih isključivo servis. Iako sam jednom vozio sa upaljenim check engine 6 mjeseci... Otišao je "senzor neravne ceste"... I tako dalje i tako bliže...
Prema tome, prije nego netko drugi puta hvali Ladu neka malo razmisli o tome... Jer kosooki auti nemaju u 10 godina toliko posjeta servisu koliko sam ih ja imao u dvije godine. Naravno tu je i cijena... Naravno tu su i živci, naravno tu je vrijeme... Kad se sve to zbroji, neka netko ako može biti objektivan nahvali Ladu...