Profesore hvala na pomoci, eto gledam rabljeno nesto uzet i sad kad odlucis koliko novaca si spreman ulozit u to auto odma se snizi krug izbora.Ja sam planira nekih 16000, 17000 eura i tu po netu gledam Pathfingere,Navare i Patrole,jer je to negdi sto se moze dobit za ovu lovu Pajero i Land Cruzer su mi vec visoko 2007 godista po 27 tisuca i vise.A vidim da Nissane mogu dobit tu 2007 god sa nekih 100,000 do 150,000 km.Eto i gledam da uzmem sa manualnim mjenjacem jer su me i tu ustrasili da ako je automacki da cu imat problema.Sad đip ili pick up,meni bi vise pasao đip jer pick up je stvarno za onog ko ce taj pick up i dobro iskoristiti.
Eto gledam trazim,pa valjda necu sa tim Nissanom digdi u Fosu sa strane.Nisam izleca sa ceste sa samo prednjim pogonom i starim litnjim gumama,kad u Lici i đipovi su bili na oprezu pa se nadam da necu ni sa đipom i svim tim funkcijama za ugodniju voznju.
A nema tih auta na svijetu ,da nepostoji mogucnost izlecanja ako se ne prilagodi brzina stanju na cesti...