Komentari su kao da ste neupučeni ili imate krivu percepciju...
99% pasmina ima jednaku cjenu ako je u pitanju i isti kvalitet..
pa tako TOP SHOW QUALITY ili radno ako je rječ o radnim psima ima jednaku cjenu ma o kojoj god da se pasmini radilo...
npr. zadnjih 5 pasa koje sam ja doveo za sebe ili svoje prijatelje su bili različitih pasmina a cjena se razlikovala u 100 eur
Cane corso import mađarska štene 2 mj. 900 eur
Njemački boxer štene 2 mj. hrvatski uzgajivač 850 eur
Epagneul breton import italia 2. mj 1000
i moj breton je bio u tim okvirima, možda jedino je moj kavalir bio malo skuplji međutim radilo se o kujici od 5 mj. pa je zato cjen a bila jača...
također znam da anni prati forum ljubimci i da je upućena u stanje cjena štenaca i da će se složit s ovom konstatacijom...
Od tih cjena koje sam naveo jedino odskaću buldozi,njemačke doge, i neki mastifi...
Sve cjene koje sam naveo su plaćene za vrhunske štence sa vrhunskim inozemnim ili domaćim rodoslovljem dokazanim u uzgoju navedenih pasmina...
Pa tako i štene posavca, ili njemca ili bilo čega drugoga ako je TOP TOP TOP košta također oko 1000 eur
Uglavnom zaključak je da se vrhunsko štene bilo koje pasmine TOP SHOW kvalitete ili top radno štene nemože se kupiti ispod 1000 eur...
Ne želim da me krivo svatite i promislite da ja necjenim nečije štene koje je plaćeno 200 300 eur al to su rjetkosti i slučajnosti...