Lovstvo > Časopisi, knjige, video, TV emisije o lovstvu
Lovački vjesnik
magwin:
a reklame?
da ih je manje izlazio bi i rjeđe ::)
Štef:
nemam nista protiv takmičenja strijelaca ali moj uredniče - točno 20 stranica izvještaja sa raznoraznih takmičenja a fascinira ju me naslovi, tak jedna kreativnost u svemu tome! paci A i papiru su smanjili kvalitetu. Sve u svemu - žalosno!
mzajcek:
Žalosno je to sa LV, službeno glasilo hrvatskih lovaca a pola sadržaja zauzimaju fotografije čelnika HLS, pa zar su toliko lijepi, vrijedni, uspješni, uz njih su dakako i gospoda iz Državne uprave. Vole ljudi medijsku pozornost a što su napravili toliko značajno, pozornosti vrijedno. Vjesnik se je pretvorio u slikovnicu od koje i djeca zaziru. Sadržajno nikada u povjesti nije bio tako loš. Pogledajmo malo tko piše priloge?! Uvijek isti već potrošeni sveznadari uz pokoju personu sa tri mjeseca lovnog neiskustva. Koliko godina treba da se provede natječaj za glavnog urednika, zar ga je i trebalo. Kada je za urednika na tri mjeseca ustolićen izvjesni Robert Maleković nije bilo nikakvog natječaja. Cirkus. Pa što to radi uredništvo, izdavački savjet. Tko su ti ljudi, imaju li oni tri čiste o izdavaštvu. Još je davno pokojni urednik B.Stopar rekao da u izdavačkom savjetu trebaju biti ljudi koji Vjesnik čitaju a ne koji ga pišu. U to vrijeme je bilo sadržaja, štiva različitih žanrova koje se čitalo "na dušak". Danas fotografije koje ništa ne govore, reklame, razne gluposti iz streljaštva i kinologije, lovačkih balova, promocije rogista i beznačajni lovovi uz obvezni blagoslov župnika. Maltene, svaka se nova visoka zasjeda blagoslovi uz Svetu misu.Ukinuta je rubrika"Pisma uredništvu" jedina gdje su lovci mogli iznijeti ono što smatraju da je dobro u našem lovstvu a što ne. Boje se valjda čelnici HLS da im tko ne skine koju dlaku. hao
Štef:
E vidiš, baš dobro da si me podsjetio na rubriku "pisma uredništvu", uopće sam zaboravio da je i to postojalo, čak i u ono mračno doba komunizma!
shandi:
Čujem da ovaj odgovara na sva pitanja, pa ako te nešto zanima, pitaj.
hao hao hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju